Nettipelit

Hamsteri Sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

Hamsteri sokkelo

Hamsteri Sokkelo Luokitus: 7/10

Hamsteri sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Harry on kuullut tarinoita kultainen hamsterin pyörän rakennettu Egyptin faarao hänen kallisarvoista lemmikki. Kymmenen kappaletta pyörän ovat nyt hajallaan ympäri maailmaa, joten sinun täytyy opastaa Harry putkien kautta ja pitkin polkuja välttäen vihamielinen rotat ja selkeitä esteitä. Harry voi kuljettaa kaikki palaset pyörän, mutta vain objekti kerrallaan. Jos joku tai jokin tukkii tiesi, sinun täytyy kuljettaa oikeus esineen ongelman ratkaisemiseksi. Käytä kartan löytää puuttuvat palaset ja nähdä missä olet. Täydellinen peli, kerätä kaikki 10 kappaletta ja palata kotiin. Harry menettää energiaa kuin hän juoksee tai jos hän hyökkää rotilla, mutta poimien pala pyörän palauttaa hänen energiaansa. Jos hänen energia loppuu, peli päättyy.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10678 kertaa verkossa. Ranking 2667 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 160 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10678 kertaa
Hamsteri Sokkelo

Tämä on hauska ilmainen verkossa peli noin rotta jättiläinen putki sokkelo jyrsijöille josta se on paeta. Käytä päätäsi, koska tämä ei ole toimintapeli. Se on enemmän ajattelua peli, huolimatta sen hetkistä jännitteitä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hamsteri Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Hamsteri Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hamsteri Sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Hamsteri Sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hamsteri Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hamsteri Sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54248
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51461
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42155
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.