Nettipelit

Hamsteri Karkkia

Leikur af labyrintti pelit

Hamsteri karkkia

Hamsteri Karkkia Luokitus: 6/10

Hamsteri karkkia peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on ruokkia karkkia pullea hamsteri. Ensin sinun täytyy siirtää hiirtä "tassu" tukkia, jolla painat karkkia saatettava ne hamsteri. Käytä R-näppäintä uudelleen tasolle, ja voit kokeilla niin monta kertaa kuin haluat. Jos luulet paras tapa saada karkkia päästä hamsteri saa kynnysarvot, mutta se on yhä vaikeaa. Ruokkia hamsteri ja täydellinen tasolla.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10826 kertaa verkossa. Ranking 2001 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 106 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10826 kertaa
Hamsteri Karkkia

Tämän pelin avulla voit saada oman hamsterin että syötät karkkia, söpö hamsteri, joka on valmis antamaan hänelle hoitoon, mutta ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää. Nauti tämän salama pelin noin hamstereita.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hamsteri Karkkia selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Hamsteri Karkkia. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hamsteri Karkkia ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Hamsteri Karkkia on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hamsteri Karkkia että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hamsteri Karkkia
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54298
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51506
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42199
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.