Nettipelit

Nano toimeksiantona

Leikur af labyrintti pelit

Nano toimeksiantona

Nano toimeksiantona Luokitus: 6/10

Nano toimeksiantona peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Guide Nano kautta luolissa ja auttaa häntä hänen tehtävänsä. Ohjeet: nuolinäppäimillä valvonta Nano kautta eri tasoilla. Vältä hutkittaisiin esineitä, koska hän on erittäin hauras. Nano on myös rajoitettu valta, ja se on täydellinen kunkin tasolla 1 minuutin tai hän kuolee ... Onnea! Vihjeitä: kuten lähestymistapa joitakin esineitä sinulla käynnistävät toimia ja tapahtumia, joten ole varovainen! Nauti!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10025 kertaa verkossa. Ranking 1823 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 504 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10025 kertaa
Nano toimeksiantona

Nano, missio, hauras, tasot,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Nano toimeksiantona selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään Nano toimeksiantona. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Nano toimeksiantona ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli Nano toimeksiantona on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Nano toimeksiantona että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Nano toimeksiantona
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54247
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51461
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42153
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.