Nettipelit

3D Kuution Sokkelo

Leikur af labyrintti pelit

3d kuution sokkelo

3D Kuution Sokkelo Luokitus: 6/10

3d kuution sokkelo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pelin tarkoitus on johtaa sininen piste punainen niin nopeasti kuin pystyt. Käytä nuolinäppäimillä pyörittää kameraa. Kun se joutuu puolella haluat, paina välilyöntinäppäintä ja huomannut, kuinka sininen pallo liikkuu eteenpäin. Tämä on ainoa tapa siirtää pallo, niin varmasti ymmärtää sokkelo ja kohdata oikean puolin sokkelo.Linjat, jotka muodostavat kuution muotoinen labyrintti ovat hyvin samankaltaisia ​​keskenään, joten kannattaa kiinnittää huomiota väärässä. Tämä taito peli testaa älykkyyttä, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8688 kertaa verkossa. Ranking 3102 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 58 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8688 kertaa
3D Kuution Sokkelo

Labyrintti oli kreikkalaisessa mytologiassa, kehittää rakennetta ja rakentaa pitämään Minotaur, myyttinen olento, joka oli puoliksi ihminen ja puoliksi härkä.Sokkelo tehtiin niin ovelasti, että luoja itse tuskin paeta sitä, kun hän rakensi sen. Nämä pelit ovat hyvä harrastus, jolla voit viihdyttää harjoittelun älykkyyttä ja taitoa, ja todistaa se ei ole välttämätöntä monimutkainen historia ja upeat grafiikka nauttia hyvän pelin verkossa. Lisäksi 3D-pelejä tai kolme ulottuvuutta ovat suosituimpia tänään, ja tämän sinulla on melko realistinen käsitys näkökulmasta.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Kuution Sokkelo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Labyrintti Pelit nimeltään 3D Kuution Sokkelo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Kuution Sokkelo ja se liittyy Labyrintti Pelit. Uusi peli 3D Kuution Sokkelo on yksi parhaista peleistä Labyrintti Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Kuution Sokkelo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Kuution Sokkelo
EDELLINEN

Labyrintti pelit eniten pelatut pelit

yksi sokkelo Pelata ►

Yksi sokkelo

6
6 / 10 - 6010 ääntä
Pelattu
54284
kertaa

Jokainen sekunti on tämä eri tasolla sokkelo peli. Piirtää viivan niin nopeasti kuin voit, ottaen lyhin reitti. Mitä lyhyempi reitin ja nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Ohjeet: klikkaa star ja mene kiemuroissa päästä maaliviivan.

Vapauttaa prinsessa Pelata ►

Vapauttaa prinsessa

3
3 / 10 - 5606 ääntä
Pelattu
51494
kertaa

Prinsessa kurpitsa on sieppasi pahan Gordon Gruesome. Jos haluat pelastaa hänet sinun on voittaa 30 sokkeloihin että Gordon on luonut. Näissä sokkeloihin, sinun on kerättävä kaikki karkkia maissi, välttäen Gordon kätyrit. Gordon kätyrit ovat janoisia pesäpallo, paha banaaneja, kummituksia ja muita.

suuri paeta Pelata ►

Suuri paeta

6
6 / 10 - 5538 ääntä
Pelattu
42194
kertaa

Suuri vankilassa paeta peliä! Yrittävät paeta vankilasta itse. Seuraava versio on 2 pelaajan tilassa! Ohjeet: nuolinäppäimillä liikkua.