Nettipelit

Sairaala Vimma

Leikur af lääketiede pelit

Sairaala vimma

Sairaala Vimma Luokitus: 6/10

Sairaala vimma peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Vuonna kiireinen sairaala, osastonhoitaja on vastannut kaikesta. Sinun täytyy ohjata sairaanhoitaja ja jakaa potilaille kussakin lääkäri. Lähettää potilaan sinun täytyy laittaa sairaanhoitaja lähellä asiantuntija ja vedä seuraavaan potilaaseen.Sairaalassa on useita kasveja, ja täytyy käyttää hissiä muuttaa lattialle.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8327 kertaa verkossa. Ranking 3286 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 88 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8327 kertaa
Sairaala Vimma

Tässä sairaalassa on farmaseutti, lääkäri, psykiatri, hammaslääkäri, kirurgi, silmälääkäri ja hieroja. Sairaanhoitaja on yksi, joka näkee potilaiden vastaanottoa ja niiden mukana asianomaiselle osastolle. Se on pelin innoittamana teema sairaala, erittäin suosittu videopeli 1997. Mitä hoitaa tällaisia klinikalla? Tarkista se järjestää tätä mahdollisuutta.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sairaala Vimma selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lääketiede Pelit nimeltään Sairaala Vimma. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sairaala Vimma ja se liittyy Lääketiede Pelit. Uusi peli Sairaala Vimma on yksi parhaista peleistä Lääketiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sairaala Vimma että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sairaala Vimma
EDELLINEN

Lääketiede pelit eniten pelatut pelit

Toimivat Kasvoni Pelata ►

Toimivat kasvoni

5
5 / 10 - 50698 ääntä
Pelattu
380162
kertaa

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koskettaa heidän huulet, poskipäät tai silmien. Mutta sinun täytyy olla varovainen, ettei liiallinen tai häviät tämän pelin. Tuntuu kuin todellinen ...

ensiapuasema Pelata ►

Ensiapuasema

5
5 / 10 - 9760 ääntä
Pelattu
154025
kertaa

Kiirehdi, tohtori! Sinun Potilaat odottavat! Ohjeet: Pick up potilaista, jotka tulevat teidän hätäpalvelujärjestelmiin sinun odottaa huone etsivät apua. Sinun täytyy tehdä, että potilaalla pyörän puheenjohtaja asianmukaisen hoidon tilaa ja pitää odottaa huone tyhjä. Varo sairaanhoitajille noin sairaalan Control Scheme: c: kääntää liikettä x: pysäkki z: Accelerate Nuoli: Direction

hullun tiedemiehen Pelata ►

Hullun tiedemiehen

3
3 / 10 - 9012 ääntä
Pelattu
105172
kertaa

hullun tiedemiehen on epäonnistunut ja hän hukuttaa maailman mikrobeja, voit lopettaa ne? Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä mukautusmenettelystä kannan nuolinäppäin varten pyörivät ja alas avain pudota Trickles. The "p"-näppäintä keskeyttää pelin. Onnea!