Nettipelit

kaikkein sopivin hoito

Leikur af lääketiede pelit

Kaikkein sopivin hoito

Kaikkein sopivin hoito Luokitus: 6/10

Kaikkein sopivin hoito peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Valitse antibioottien viisaasti torjua pois infektiot ja säästää ihmishenkiä. Hauska tapa rentoutua ja tietämättään, sinun jopa oppia jotain hyödyllistä! Olet lääkäri, sinun on parantaa teidän infektioita! Bakteereista kirjoittaa näytön vasemmalta joka 25 sekuntia ja ne, joilla pyritään tartuttaa sairaat kaveri oikealla puolella. Jos annat liikaa bakteereita mennä käsittelemättömän hänelle, hän kuolee. Rakenna sokkelo antibioottisten tornit hidastuvan ja tappaa nämä bakteerit. Sairaat kaveri kerron hänen oireita, joiden avulla voit höyläys seuraava askel. Käytä hiirtä valita tornit omalla "Apteekki" ja sitten ne pelilaudan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 38016 kertaa verkossa. Ranking 469 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 2500 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 38016 kertaa
kaikkein sopivin hoito

lääkkeet, antibiootit, anti-inflammatorisia, ibuprofeeni, analgeetit, tranquilizers,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä kaikkein sopivin hoito selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lääketiede Pelit nimeltään kaikkein sopivin hoito. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä kaikkein sopivin hoito ja se liittyy Lääketiede Pelit. Uusi peli kaikkein sopivin hoito on yksi parhaista peleistä Lääketiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä kaikkein sopivin hoito että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

kaikkein sopivin hoito
EDELLINEN

Lääketiede pelit eniten pelatut pelit

Toimivat Kasvoni Pelata ►

Toimivat kasvoni

5
5 / 10 - 50698 ääntä
Pelattu
380126
kertaa

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koskettaa heidän huulet, poskipäät tai silmien. Mutta sinun täytyy olla varovainen, ettei liiallinen tai häviät tämän pelin. Tuntuu kuin todellinen ...

ensiapuasema Pelata ►

Ensiapuasema

5
5 / 10 - 9760 ääntä
Pelattu
153985
kertaa

Kiirehdi, tohtori! Sinun Potilaat odottavat! Ohjeet: Pick up potilaista, jotka tulevat teidän hätäpalvelujärjestelmiin sinun odottaa huone etsivät apua. Sinun täytyy tehdä, että potilaalla pyörän puheenjohtaja asianmukaisen hoidon tilaa ja pitää odottaa huone tyhjä. Varo sairaanhoitajille noin sairaalan Control Scheme: c: kääntää liikettä x: pysäkki z: Accelerate Nuoli: Direction

hullun tiedemiehen Pelata ►

Hullun tiedemiehen

3
3 / 10 - 9012 ääntä
Pelattu
105137
kertaa

hullun tiedemiehen on epäonnistunut ja hän hukuttaa maailman mikrobeja, voit lopettaa ne? Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä mukautusmenettelystä kannan nuolinäppäin varten pyörivät ja alas avain pudota Trickles. The "p"-näppäintä keskeyttää pelin. Onnea!