Nettipelit

hullun tiedemiehen

Leikur af lääketiede pelit

Hullun tiedemiehen

Hullun tiedemiehen Luokitus: 3/10

Hullun tiedemiehen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

hullun tiedemiehen on epäonnistunut ja hän hukuttaa maailman mikrobeja, voit lopettaa ne? Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä mukautusmenettelystä kannan nuolinäppäin varten pyörivät ja alas avain pudota Trickles. The "p"-näppäintä keskeyttää pelin. Onnea!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 105177 kertaa verkossa. Ranking 107 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 9012 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 105177 kertaa
hullun tiedemiehen

Mikrobeja, tetris, tieteellisiä kokeita, tutkija,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä hullun tiedemiehen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lääketiede Pelit nimeltään hullun tiedemiehen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä hullun tiedemiehen ja se liittyy Lääketiede Pelit. Uusi peli hullun tiedemiehen on yksi parhaista peleistä Lääketiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä hullun tiedemiehen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

hullun tiedemiehen
EDELLINEN

Lääketiede pelit eniten pelatut pelit

Toimivat Kasvoni Pelata ►

Toimivat kasvoni

5
5 / 10 - 50698 ääntä
Pelattu
380165
kertaa

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koskettaa heidän huulet, poskipäät tai silmien. Mutta sinun täytyy olla varovainen, ettei liiallinen tai häviät tämän pelin. Tuntuu kuin todellinen ...

ensiapuasema Pelata ►

Ensiapuasema

5
5 / 10 - 9760 ääntä
Pelattu
154028
kertaa

Kiirehdi, tohtori! Sinun Potilaat odottavat! Ohjeet: Pick up potilaista, jotka tulevat teidän hätäpalvelujärjestelmiin sinun odottaa huone etsivät apua. Sinun täytyy tehdä, että potilaalla pyörän puheenjohtaja asianmukaisen hoidon tilaa ja pitää odottaa huone tyhjä. Varo sairaanhoitajille noin sairaalan Control Scheme: c: kääntää liikettä x: pysäkki z: Accelerate Nuoli: Direction

Bakteerit Pelata ►

Bakteerit

3
3 / 10 - 11760 ääntä
Pelattu
104082
kertaa

tappavan bakteereja hyökkää Lady in elokuvan. Jos ei lääke annostellaan potilas kuolee muutaman minuutin. On vain yksi antibiootti injektio saatavilla tällä hetkellä. Jos tämä injektio annetaan, bakteerien saa alennettua jälkeen ja on huipussaan arvo, ja potilas selviää. Jos injektio ei saanut potilas kuolee muutaman minuutin kuluessa.