Nettipelit

Etsi Lääketiede Varas

Leikur af lääketiede pelit

Etsi lääketiede varas

Etsi Lääketiede Varas Luokitus: 3/10

Etsi lääketiede varas peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen nettipeli perustuvat näöntarkkuutta. Sinun täytyy löytää lääkkeen varas, tarkastellaan edellisen kuvauksen ne antavat sitä. Ohitettuaan kunkin tason vaikeudet kasvaa hieman.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9379 kertaa verkossa. Ranking 2636 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 86 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9379 kertaa
Etsi Lääketiede Varas

keskiaikainen peli, keskiaikainen varas, löytää varas, varas lääkkeiden, lääketieteen varas,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Etsi Lääketiede Varas selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lääketiede Pelit nimeltään Etsi Lääketiede Varas. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Etsi Lääketiede Varas ja se liittyy Lääketiede Pelit. Uusi peli Etsi Lääketiede Varas on yksi parhaista peleistä Lääketiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Etsi Lääketiede Varas että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Etsi Lääketiede Varas
EDELLINEN

Lääketiede pelit eniten pelatut pelit

Toimivat Kasvoni Pelata ►

Toimivat kasvoni

5
5 / 10 - 50698 ääntä
Pelattu
380167
kertaa

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koskettaa heidän huulet, poskipäät tai silmien. Mutta sinun täytyy olla varovainen, ettei liiallinen tai häviät tämän pelin. Tuntuu kuin todellinen ...

ensiapuasema Pelata ►

Ensiapuasema

5
5 / 10 - 9760 ääntä
Pelattu
154029
kertaa

Kiirehdi, tohtori! Sinun Potilaat odottavat! Ohjeet: Pick up potilaista, jotka tulevat teidän hätäpalvelujärjestelmiin sinun odottaa huone etsivät apua. Sinun täytyy tehdä, että potilaalla pyörän puheenjohtaja asianmukaisen hoidon tilaa ja pitää odottaa huone tyhjä. Varo sairaanhoitajille noin sairaalan Control Scheme: c: kääntää liikettä x: pysäkki z: Accelerate Nuoli: Direction

hullun tiedemiehen Pelata ►

Hullun tiedemiehen

3
3 / 10 - 9012 ääntä
Pelattu
105180
kertaa

hullun tiedemiehen on epäonnistunut ja hän hukuttaa maailman mikrobeja, voit lopettaa ne? Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä mukautusmenettelystä kannan nuolinäppäin varten pyörivät ja alas avain pudota Trickles. The "p"-näppäintä keskeyttää pelin. Onnea!