Nettipelit

ensiapuasema

Leikur af lääketiede pelit

Ensiapuasema

Ensiapuasema Luokitus: 5/10

Ensiapuasema peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kiirehdi, tohtori! Sinun Potilaat odottavat! Ohjeet: Pick up potilaista, jotka tulevat teidän hätäpalvelujärjestelmiin sinun odottaa huone etsivät apua. Sinun täytyy tehdä, että potilaalla pyörän puheenjohtaja asianmukaisen hoidon tilaa ja pitää odottaa huone tyhjä. Varo sairaanhoitajille noin sairaalan Control Scheme: c: kääntää liikettä x: pysäkki z: Accelerate Nuoli: Direction

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 154028 kertaa verkossa. Ranking 59 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 9760 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 154028 kertaa
ensiapuasema

ER, ensiapuasema, sairaala, ICU, First Aid,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä ensiapuasema selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lääketiede Pelit nimeltään ensiapuasema. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä ensiapuasema ja se liittyy Lääketiede Pelit. Uusi peli ensiapuasema on yksi parhaista peleistä Lääketiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä ensiapuasema että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

ensiapuasema
EDELLINEN

Lääketiede pelit eniten pelatut pelit

Toimivat Kasvoni Pelata ►

Toimivat kasvoni

5
5 / 10 - 50698 ääntä
Pelattu
380165
kertaa

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koskettaa heidän huulet, poskipäät tai silmien. Mutta sinun täytyy olla varovainen, ettei liiallinen tai häviät tämän pelin. Tuntuu kuin todellinen ...

hullun tiedemiehen Pelata ►

Hullun tiedemiehen

3
3 / 10 - 9012 ääntä
Pelattu
105177
kertaa

hullun tiedemiehen on epäonnistunut ja hän hukuttaa maailman mikrobeja, voit lopettaa ne? Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä mukautusmenettelystä kannan nuolinäppäin varten pyörivät ja alas avain pudota Trickles. The "p"-näppäintä keskeyttää pelin. Onnea!

Bakteerit Pelata ►

Bakteerit

3
3 / 10 - 11760 ääntä
Pelattu
104082
kertaa

tappavan bakteereja hyökkää Lady in elokuvan. Jos ei lääke annostellaan potilas kuolee muutaman minuutin. On vain yksi antibiootti injektio saatavilla tällä hetkellä. Jos tämä injektio annetaan, bakteerien saa alennettua jälkeen ja on huipussaan arvo, ja potilas selviää. Jos injektio ei saanut potilas kuolee muutaman minuutin kuluessa.