Nettipelit

Amatööri Kirurgi

Leikur af lääketiede pelit

Amatööri kirurgi

Amatööri Kirurgi Luokitus: 6/10

Amatööri kirurgi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Noutaa pizza leikkuri ja nitoja ja tulla Alan Probe, amatööri kirurgi toimiva rikollisia, jotka eivät hakeudu muulla tavoin. Työkalut ovat rivissä yläreunassa pelin näytön. Valitse yksi ja sitten tai klikkaa ja pidä pelaamisen alueella käyttää niitä. Keskeyttää pelin, klikkaa tauko-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa näytön.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10948 kertaa verkossa. Ranking 2130 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 392 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10948 kertaa
Amatööri Kirurgi

Voit nopeasti valita kirurgi työkalunsa vastaavia numeroita 0-9 näppäimistöllä. Saat lisää apua, miten käsitellä erityisiä vammoja ja ehdot, napsauta Ohje-painiketta vasemmassa alakulmassa pelin alueen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Amatööri Kirurgi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lääketiede Pelit nimeltään Amatööri Kirurgi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Amatööri Kirurgi ja se liittyy Lääketiede Pelit. Uusi peli Amatööri Kirurgi on yksi parhaista peleistä Lääketiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Amatööri Kirurgi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Amatööri Kirurgi
EDELLINEN

Lääketiede pelit eniten pelatut pelit

Toimivat Kasvoni Pelata ►

Toimivat kasvoni

5
5 / 10 - 50698 ääntä
Pelattu
380167
kertaa

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koskettaa heidän huulet, poskipäät tai silmien. Mutta sinun täytyy olla varovainen, ettei liiallinen tai häviät tämän pelin. Tuntuu kuin todellinen ...

ensiapuasema Pelata ►

Ensiapuasema

5
5 / 10 - 9760 ääntä
Pelattu
154029
kertaa

Kiirehdi, tohtori! Sinun Potilaat odottavat! Ohjeet: Pick up potilaista, jotka tulevat teidän hätäpalvelujärjestelmiin sinun odottaa huone etsivät apua. Sinun täytyy tehdä, että potilaalla pyörän puheenjohtaja asianmukaisen hoidon tilaa ja pitää odottaa huone tyhjä. Varo sairaanhoitajille noin sairaalan Control Scheme: c: kääntää liikettä x: pysäkki z: Accelerate Nuoli: Direction

hullun tiedemiehen Pelata ►

Hullun tiedemiehen

3
3 / 10 - 9012 ääntä
Pelattu
105180
kertaa

hullun tiedemiehen on epäonnistunut ja hän hukuttaa maailman mikrobeja, voit lopettaa ne? Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä mukautusmenettelystä kannan nuolinäppäin varten pyörivät ja alas avain pudota Trickles. The "p"-näppäintä keskeyttää pelin. Onnea!