Nettipelit

Toimivat Kasvoni

Leikur af lääketiede pelit

Toimivat kasvoni

Toimivat Kasvoni Luokitus: 5/10

Toimivat kasvoni peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koskettaa heidän huulet, poskipäät tai silmien. Mutta sinun täytyy olla varovainen, ettei liiallinen tai häviät tämän pelin. Tuntuu kuin todellinen asiantuntija plastiikkakirurgia ja pitää hauskaa tämä ilmainen peli tietokoneellesi.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 380167 kertaa verkossa. Ranking 15 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 50698 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 380167 kertaa
Toimivat Kasvoni

Tässä videopeli tavoitteena on toimia joitakin kuuluisia ihmisiä tekemään esteettisiä yksityiskohtia. Sinulla on käytössäsi kolme työkalua, jotka ovat ruisku pistää botox huulilla, silikoni-implantit parantaa poskipäät ja veitsellä leikata silmänympärysihoa. Sinun täytyy olla hyvin varovainen, kun teet jotain niin herkkä kuin tämä, koska jos korjailla liikaa asiakas on onneton. Mutta jos mitä haluat on nähdä joitakin merkkejä hirviömäistä kasvot, älä pelkää ja saavuttaa rajan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Toimivat Kasvoni selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lääketiede Pelit nimeltään Toimivat Kasvoni. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Toimivat Kasvoni ja se liittyy Lääketiede Pelit. Uusi peli Toimivat Kasvoni on yksi parhaista peleistä Lääketiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Toimivat Kasvoni että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Toimivat Kasvoni
EDELLINEN

Lääketiede pelit eniten pelatut pelit

ensiapuasema Pelata ►

Ensiapuasema

5
5 / 10 - 9760 ääntä
Pelattu
154029
kertaa

Kiirehdi, tohtori! Sinun Potilaat odottavat! Ohjeet: Pick up potilaista, jotka tulevat teidän hätäpalvelujärjestelmiin sinun odottaa huone etsivät apua. Sinun täytyy tehdä, että potilaalla pyörän puheenjohtaja asianmukaisen hoidon tilaa ja pitää odottaa huone tyhjä. Varo sairaanhoitajille noin sairaalan Control Scheme: c: kääntää liikettä x: pysäkki z: Accelerate Nuoli: Direction

hullun tiedemiehen Pelata ►

Hullun tiedemiehen

3
3 / 10 - 9012 ääntä
Pelattu
105180
kertaa

hullun tiedemiehen on epäonnistunut ja hän hukuttaa maailman mikrobeja, voit lopettaa ne? Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä mukautusmenettelystä kannan nuolinäppäin varten pyörivät ja alas avain pudota Trickles. The "p"-näppäintä keskeyttää pelin. Onnea!

Bakteerit Pelata ►

Bakteerit

3
3 / 10 - 11760 ääntä
Pelattu
104085
kertaa

tappavan bakteereja hyökkää Lady in elokuvan. Jos ei lääke annostellaan potilas kuolee muutaman minuutin. On vain yksi antibiootti injektio saatavilla tällä hetkellä. Jos tämä injektio annetaan, bakteerien saa alennettua jälkeen ja on huipussaan arvo, ja potilas selviää. Jos injektio ei saanut potilas kuolee muutaman minuutin kuluessa.