Nettipelit

Bakteerit

Leikur af lääketiede pelit

Bakteerit

Bakteerit Luokitus: 3/10

Bakteerit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

tappavan bakteereja hyökkää Lady in elokuvan. Jos ei lääke annostellaan potilas kuolee muutaman minuutin. On vain yksi antibiootti injektio saatavilla tällä hetkellä. Jos tämä injektio annetaan, bakteerien saa alennettua jälkeen ja on huipussaan arvo, ja potilas selviää. Jos injektio ei saanut potilas kuolee muutaman minuutin kuluessa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 104046 kertaa verkossa. Ranking 108 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 11760 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 104046 kertaa
Bakteerit

Bakteerit, antibiootti, injektioneste,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Bakteerit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Lääketiede Pelit nimeltään Bakteerit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Bakteerit ja se liittyy Lääketiede Pelit. Uusi peli Bakteerit on yksi parhaista peleistä Lääketiede Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Bakteerit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Bakteerit
EDELLINEN

Lääketiede pelit eniten pelatut pelit

Toimivat Kasvoni Pelata ►

Toimivat kasvoni

5
5 / 10 - 50698 ääntä
Pelattu
380126
kertaa

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koskettaa heidän huulet, poskipäät tai silmien. Mutta sinun täytyy olla varovainen, ettei liiallinen tai häviät tämän pelin. Tuntuu kuin todellinen ...

ensiapuasema Pelata ►

Ensiapuasema

5
5 / 10 - 9760 ääntä
Pelattu
153985
kertaa

Kiirehdi, tohtori! Sinun Potilaat odottavat! Ohjeet: Pick up potilaista, jotka tulevat teidän hätäpalvelujärjestelmiin sinun odottaa huone etsivät apua. Sinun täytyy tehdä, että potilaalla pyörän puheenjohtaja asianmukaisen hoidon tilaa ja pitää odottaa huone tyhjä. Varo sairaanhoitajille noin sairaalan Control Scheme: c: kääntää liikettä x: pysäkki z: Accelerate Nuoli: Direction

hullun tiedemiehen Pelata ►

Hullun tiedemiehen

3
3 / 10 - 9012 ääntä
Pelattu
105137
kertaa

hullun tiedemiehen on epäonnistunut ja hän hukuttaa maailman mikrobeja, voit lopettaa ne? Käytä oikeaa ja vasenta nuolinäppäintä mukautusmenettelystä kannan nuolinäppäin varten pyörivät ja alas avain pudota Trickles. The "p"-näppäintä keskeyttää pelin. Onnea!