Nettipelit

Lääketiede Pelit

Pelaa lääketiede pelit pelit

Lääketiede pelit

Lääketiede pelit niin, että voit pitää hauskaa joka päivä sivuillamme, asentamatta tai lataamalla mitään. Online vapaa ja viihde alue.

Vapaa lääketiede pelit

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltu lääketiede pelit

Toimivat Kasvoni

 toimivat kasvoni peli Pelata ►

Tulla todellinen kirurgi! Mutta tämä peli ei ole tavallinen kirurgi, sinun tulee olla plastiikkakirurgi tähtiin. Jotkut poliitikot kuten Bush tai Angela Merkel, taiteilijoilta kuten Madonna ja Michael Jackson ja Hollywood toimijoiden kuten Jack Nicholson ja Nicole Kidman, jokainen haluaa olla täydellinen kamerat ja televisio. Tästä voit koske ... Lue lisää

Vapaa lääketiede pelit pelata ilmaiseksi suomeksi ja ilmaisia ​​flash lääketiede pelit pelata uusimpia pelejä päivittäin

Lääketiede pelit online

Uusi lääketiede pelit

Lääketiede Pelit

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä suomi. Pelit lääkärit, sinun täytyy hoitaa sairasta tai potilas. Pelien pelaaminen Sairaalat. Sinun täytyy tutkia potilaita, analysoida oireita mitä tautia heillä on. Sinun täytyy antaa lääketieteellistä hoitoa potilaille. Kirurgit pelitoiminnan. Pelit sairaanhoitajia, jossa heillä on huolehtia sairaista. Lääkärit on tehdä diagnoosi, hoito ja sairauksien ehkäisemiseksi. Terveystieteiden. Emergency sairaalaan, jossa potilaat saapuvat sairas ja tarvitsee parantua ja parantua. Sairaan ja hoito. Tutustu jotka ovat sairauden ja tappaa viruksia ja bakteereja, jotka tuottavat niitä. Lääketieteellinen erikoisuuksia kuten patologia, kardiologian, kirurgian, Iho, endokrinologian ja ravitsemus, neurologian, Genetics, keuhkosairaudet, geriatria, hematologian, mikrobiologian ja parasitologia. Pediatria on sairaan lapsen hoito. Psykiatria on psykologinen potilaiden hoitoa, kuten psykologiaa. Se kattaa monenlaisia ​​terveydenhuollon käytäntöjen kehittynyt ylläpitää ja palauttaa terveyttä ehkäisemällä ja sairauksien hoito ihmisiin.

Vapaa lääketiede pelit, jotka ovat todella hauska pelata ilmaiseksi lääketiede pelit flash. Tämä luokka liittyy tämä tieteen omistettu tutkimus elämästä, terveys, sairaus ja kuolema ihmisen. lääkärit ja sairaanhoitajat täytyy tehdä diagnoosi, hoito ja sairauksien ehkäisemiseksi. osallistu potilaille saapuu kuulemisen klinikalla tai sairaalassa. ensisijainen. tehohoidossa. leikkaus toimia potilaille. terveystieteiden. pelit viruksia tartuttaa ja tappaa soluja ja ihmisiä. lääkäri, kuten aktiivisen aineen terveydenhuollon prosessissa. terveydenhuoltojärjestelmän ja kansanterveys. ihmisen anatomia: tutkimus fyysinen rakenne ihmisen elimistöön. onko ammattikorkeakoulujen tai käytännön diagnoosin, hoidon ja sairauksien ehkäisemiseksi.. Täältä löydät lääketiede pelit vapaasti pelata Suomea ilman asentaa tai ladata mitään tietokoneen, meidän sisällöt ovat 100% luotettava. Uusi lääketiede pelit jotka päivitetään joka päivä ja parhaat pelit lapsille. Päivittäin vapaa lääketiede pelit ja videopelit, joita voit käyttää tietokoneesta ja jakaa niitä ystävien ja yhteystietoja sosiaaliset verkostot kuten Facebook, Twitter tai Google Plus.