Nettipelit

Lääketiede Pelit

Pelaa lääketiede pelit pelit

Lääketiede pelit

Lääketiede pelit niin, että voit pitää hauskaa joka päivä sivuillamme, asentamatta tai lataamalla mitään. Online vapaa ja viihde alue.

Vapaa lääketiede pelit

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltu lääketiede pelit

kaikkein sopivin hoito

 kaikkein sopivin hoito peli Pelata ►

Valitse antibioottien viisaasti torjua pois infektiot ja säästää ihmishenkiä. Hauska tapa rentoutua ja tietämättään, sinun jopa oppia jotain hyödyllistä! Olet lääkäri, sinun on parantaa teidän infektioita! Bakteereista kirjoittaa näytön vasemmalta joka 25 sekuntia ja ne, joilla pyritään tartuttaa sairaat kaveri oikealla puolella. ... Lue lisää

Vapaa lääketiede pelit pelata ilmaiseksi suomeksi ja ilmaisia ​​flash lääketiede pelit pelata uusimpia pelejä päivittäin

Lääketiede pelit online

Uusi lääketiede pelit

Lääketiede Pelit

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä suomi. Pelit lääkärit, sinun täytyy hoitaa sairasta tai potilas. Pelien pelaaminen Sairaalat. Sinun täytyy tutkia potilaita, analysoida oireita mitä tautia heillä on. Sinun täytyy antaa lääketieteellistä hoitoa potilaille. Kirurgit pelitoiminnan. Pelit sairaanhoitajia, jossa heillä on huolehtia sairaista. Lääkärit on tehdä diagnoosi, hoito ja sairauksien ehkäisemiseksi. Terveystieteiden. Emergency sairaalaan, jossa potilaat saapuvat sairas ja tarvitsee parantua ja parantua. Sairaan ja hoito. Tutustu jotka ovat sairauden ja tappaa viruksia ja bakteereja, jotka tuottavat niitä. Lääketieteellinen erikoisuuksia kuten patologia, kardiologian, kirurgian, Iho, endokrinologian ja ravitsemus, neurologian, Genetics, keuhkosairaudet, geriatria, hematologian, mikrobiologian ja parasitologia. Pediatria on sairaan lapsen hoito. Psykiatria on psykologinen potilaiden hoitoa, kuten psykologiaa. Se kattaa monenlaisia ​​terveydenhuollon käytäntöjen kehittynyt ylläpitää ja palauttaa terveyttä ehkäisemällä ja sairauksien hoito ihmisiin.

Vapaa lääketiede pelit, jotka ovat todella hauska pelata ilmaiseksi lääketiede pelit flash. Tämä luokka liittyy tämä tieteen omistettu tutkimus elämästä, terveys, sairaus ja kuolema ihmisen. lääkärit ja sairaanhoitajat täytyy tehdä diagnoosi, hoito ja sairauksien ehkäisemiseksi. osallistu potilaille saapuu kuulemisen klinikalla tai sairaalassa. ensisijainen. tehohoidossa. leikkaus toimia potilaille. terveystieteiden. pelit viruksia tartuttaa ja tappaa soluja ja ihmisiä. lääkäri, kuten aktiivisen aineen terveydenhuollon prosessissa. terveydenhuoltojärjestelmän ja kansanterveys. ihmisen anatomia: tutkimus fyysinen rakenne ihmisen elimistöön. onko ammattikorkeakoulujen tai käytännön diagnoosin, hoidon ja sairauksien ehkäisemiseksi.. Täältä löydät lääketiede pelit vapaasti pelata Suomea ilman asentaa tai ladata mitään tietokoneen, meidän sisällöt ovat 100% luotettava. Uusi lääketiede pelit jotka päivitetään joka päivä ja parhaat pelit lapsille. Päivittäin vapaa lääketiede pelit ja videopelit, joita voit käyttää tietokoneesta ja jakaa niitä ystävien ja yhteystietoja sosiaaliset verkostot kuten Facebook, Twitter tai Google Plus.