Nettipelit

Koristele Karkkikaupassa

Leikur af koristelua pelit

Koristele karkkikaupassa

Koristele Karkkikaupassa Luokitus: 6/10

Koristele karkkikaupassa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämän ilmainen verkossa peli, sinulla on mitä jokainen lapsi on aina unelmoinut: oma myymälä karkkia ja makeisia. Voit sisustaa sitä oman maun, laittamalla kaiken minne haluat sen tehdä parhaan myymälä maailman. Käytä täydellinen väriyhdistelmät ja huonekalujen välillä kaikki mahdollisuudet ja jaa se ystäviesi kanssa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7397 kertaa verkossa. Ranking 2974 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 36 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7397 kertaa
Koristele Karkkikaupassa

Käännä tämä ihana karkkikauppa osaksi tyylikäs makeisia paratiisi maan päällä. Työ taitojasi sisustussuunnittelija ja poimia kaikki ihania sisustustuotteita olet siellä!

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Koristele Karkkikaupassa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koristelua Pelit nimeltään Koristele Karkkikaupassa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Koristele Karkkikaupassa ja se liittyy Koristelua Pelit. Uusi peli Koristele Karkkikaupassa on yksi parhaista peleistä Koristelua Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Koristele Karkkikaupassa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Koristele Karkkikaupassa
EDELLINEN

Koristelua pelit eniten pelatut pelit

Kunnostaminen Kakku Pelata ►

Kunnostaminen kakku

3
3 / 10 - 1998 ääntä
Pelattu
28407
kertaa

Nauti Sisustus tätä herkullista kakkua. Sen, valitse ainesosia, joita löytyy vasemman ja oikean osan kakusta ja alkaa sisustaa sitä haluat.

Päiväkirja Tyttö Pelata ►

Päiväkirja tyttö

5
5 / 10 - 1634 ääntä
Pelattu
22931
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy luoda oma päiväkirja. Voit luoda, on pukeutua tyttö. Pukeutua tyttö, sinun täytyy klikkaa tyttö hiirellä. Jälkeen valitset kuvakkeita, jotka näkyvät oikealla reunassa ja valita leikkauksella, vaatteita, koruja ja tarvikkeet, että haluat enemmän niitä. Kun olet pukeutunut hänen, sinun koristella päiväkirja. Voit koristella sivuja, sinun täytyy klikkaa elementtejä, jotka näkyvät oikealla reunassa ja kuvaketta \"tyyli\" valitsemaan tyyliin siv ...

Koristele Kampaamo Pelata ►

Koristele kampaamo

5
5 / 10 - 900 ääntä
Pelattu
11848
kertaa

Tässä tyttöjen peli, sinun täytyy koristella kauneushoitola. Voit sisustaa sen, sinun täytyy klikkaa osia hiirellä ja vedä oikealle sivuston hiiren liikkeitä.