Nettipelit

Vapaaheittoja

Leikur af koripallo pelit

Vapaaheittoja

Vapaaheittoja Luokitus: 6/10

Vapaaheittoja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen online-peli koripallo voit testata tarkkuutta ammunta kori. Ohjaa koripalloilija pukeutunut yhtenäinen Michael Jordan ja Chicago Bulls. Voit voittaa sinun täytyy upottaa vapaaheittoja eri kantoja tuomioistuimessa. Dunk, sinun on yhdenmukaistaa pallot keskellä rajat. Voit lopettaa kaksi palloa painamalla välilyöntiä oikeaan aikaan. Ammunta alueelta saada enemmän pisteitä kolminkertainen. Yritä saada niin monta pistettä kuin voit jokainen peli ammunta kantoja. Teroittaa tavoite ja laskutoimitus lopettaa kaksi palloja aikaa yhdessä niin, että pallo menee läpi vanne kori.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8788 kertaa verkossa. Ranking 2901 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 34 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8788 kertaa
Vapaaheittoja

Koripallo, vapaa heitto on laukauksen kori, joka on aina samasta paikasta. Tämän pelin ilmaiseksi koripalloa vapaaheittoja, voit tehdä heittoja muista kantoja, jotka eivät ole tavanomaisia ​​sääntöjen mukaisesti koripalloa. Sinun täytyy saada niin monta palloa läpi vanne kori. Saada niin monta pistettä kuin mahdollista.Peli on erinomainen grafiikka.Pelaaja on mallinnettu kolmiulotteisesti. Katso, julkisen tukee ja kannustaa pelaaja ja piti jokainen piste pisteytetään laukausta koriin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Vapaaheittoja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Vapaaheittoja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Vapaaheittoja ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Vapaaheittoja on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Vapaaheittoja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Vapaaheittoja
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42579
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39877
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37745
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.