Nettipelit

Pukeutuminen Koripallo Cheerleader

Leikur af koripallo pelit

Pukeutuminen koripallo cheerleader

Pukeutuminen Koripallo Cheerleader Luokitus: 6/10

Pukeutuminen koripallo cheerleader peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pidätkö koripalloa? Pidätkö cheerleaderit? Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua huutosakkiin. Voit tehdä tämän sinun täytyy klikata kunkin palloja valita kampauksen, vaatteita ja pompulat. Vasemmalla on useita basketballs klikkaamalla niitä voit täysin pukeutua tyttöjen. Sinulla on erilaisia ​​vaatteita, asusteita ja vaatteita. Kaikki koripallo fanit tietävät cheerleaderit. Otteluissa Yhdysvalloissa on hauskuutta stadioneilla.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8705 kertaa verkossa. Ranking 2555 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 84 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8705 kertaa
Pukeutuminen Koripallo Cheerleader

Ryhmä tyttöjä tanssia väliajalla klo koripallo pelejä. He ottavat hänen yhtenäinen ja tehdä temppuja ja koreografian. Monissa koripallo joukkueet ovat cheerleaderit. Kauniita tyttöjä tanssia ja viihdyttää katsojia. Monet näistä tytöistä ovat kuuluisia tansseja ja lauluja. Jos menet nähdä koripallo peli, pakko nähdä tanssijoita ja pidät siitä. Valitse puku, joka vastaa värit tiimisi. Voit luoda tuhansia mahdollisia yhdistelmiä kaikki vaatteet ja tarvikkeet sinulla on käytössäsi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutuminen Koripallo Cheerleader selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Pukeutuminen Koripallo Cheerleader. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pukeutuminen Koripallo Cheerleader ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Pukeutuminen Koripallo Cheerleader on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pukeutuminen Koripallo Cheerleader että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pukeutuminen Koripallo Cheerleader
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42573
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39867
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37734
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.