Nettipelit

One on one (Koripallo)

Leikur af koripallo pelit

One on one (koripallo)

One on one (Koripallo) Luokitus: 6/10

One on one (koripallo) peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Valitse pelaaja ja yrittää päästäpallovanne useammin kuin vastustajakahden minuutin annetaan. Heittää palloa, sinun täytyy päästäympyrä vilkkuu. Nuolinäppäimillä liikkua javälilyöntiä ampua. Pelaaja yksi, one koripalloa. Kahdella pelaajalla on ylittää toisiaan merkittyyn aikaan, mikä on vain kaksi minuuttia. Siirrä nopeasti keilaaja ja saavuttaatavoite heittääpalloa koriin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 36053 kertaa verkossa. Ranking 523 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 3150 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 36053 kertaa
One on one (Koripallo)

Koripallo peli, jossa sinun täytyy päästä saada enemmän palloja korissapokkana. Kaksi pelaajaa pelaavat toisiaan vastaan ​​kahdessa minuutissa ja on voitettavanettoinen pelaaja. Pelin tavoitteena on kerätä enemmän pisteitä kuin vastustaja. Onympyrätähtikerroksessa merkitseeoptimaalista päästökohdan. Tästä piiristä on todennäköisempää loppuunpallo koriin ja Check Point. Aseta pelaaja parhaassa lentoonlähtöpaikka saada enemmän palloja vastustajan. Se i on kuka voittaapelin joskus saanutosuman.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä One on one (Koripallo) selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään One on one (Koripallo). Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä One on one (Koripallo) ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli One on one (Koripallo) on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä One on one (Koripallo) että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

One on one (Koripallo)
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42585
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39881
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37749
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.