Nettipelit

Koripallo Ammunta

Leikur af koripallo pelit

Koripallo ammunta

Koripallo Ammunta Luokitus: 5/10

Koripallo ammunta peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille koripallon ystäville. Oletko hyvä ampuja?

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 39872 kertaa verkossa. Ranking 433 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 2930 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 39872 kertaa
Koripallo Ammunta

Yksi suosituimmista olympialajien on koripallo, suuret joukkueet. Tänään olet koripalloilija sinun täytyy saada pallo menee koriin, mikä ei ole helppoa. Sinun täytyy saada pallot saada kaksi tai kolme pistettä. Voit mennä mihin tahansa osaan piki heittää. Klikkaa hiirellä ja pallo ampua koriin. Sinulla on useita tasoja mukaan vaikeuksissa. On koko yleisö seisoo pellolta odottaa sinua. He aikovat animoida ja pallon väliin, kun aiot taputtaa, kannustaa paljon.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Koripallo Ammunta selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Koripallo Ammunta. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Koripallo Ammunta ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Koripallo Ammunta on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Koripallo Ammunta että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Koripallo Ammunta
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42578
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37741
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.

One on one (Koripallo) Pelata ►

One on one (koripallo)

6
6 / 10 - 3150 ääntä
Pelattu
36044
kertaa

Valitse pelaaja ja yrittää päästäpallovanne useammin kuin vastustajakahden minuutin annetaan. Heittää palloa, sinun täytyy päästäympyrä vilkkuu. Nuolinäppäimillä liikkua javälilyöntiä ampua. Pelaaja yksi, one koripalloa. Kahdella pelaajalla on ylittää toisiaan merkittyyn aikaan, mikä on vain kaksi minuuttia. Siirrä nopeasti keilaaja ja saavuttaatavoite heittääpalloa koriin.