Nettipelit

että tuhma poika pelaa koripalloa

Leikur af koripallo pelit

Että tuhma poika pelaa koripalloa

Että tuhma poika pelaa koripalloa Luokitus: 4/10

Että tuhma poika pelaa koripalloa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 42585 kertaa verkossa. Ranking 400 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 5440 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 42585 kertaa
että tuhma poika pelaa koripalloa

tarkkuutta, tuhma poika, pinnata,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä että tuhma poika pelaa koripalloa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään että tuhma poika pelaa koripalloa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä että tuhma poika pelaa koripalloa ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli että tuhma poika pelaa koripalloa on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä että tuhma poika pelaa koripalloa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

että tuhma poika pelaa koripalloa
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39881
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37749
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.

One on one (Koripallo) Pelata ►

One on one (koripallo)

6
6 / 10 - 3150 ääntä
Pelattu
36053
kertaa

Valitse pelaaja ja yrittää päästäpallovanne useammin kuin vastustajakahden minuutin annetaan. Heittää palloa, sinun täytyy päästäympyrä vilkkuu. Nuolinäppäimillä liikkua javälilyöntiä ampua. Pelaaja yksi, one koripalloa. Kahdella pelaajalla on ylittää toisiaan merkittyyn aikaan, mikä on vain kaksi minuuttia. Siirrä nopeasti keilaaja ja saavuttaatavoite heittääpalloa koriin.