Nettipelit

Laske pallo versot

Leikur af koripallo pelit

Laske pallo versot

Laske pallo versot Luokitus: 10/10

Laske pallo versot peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä peli tarjoaa sinulle haaste kunkin näytön. Sinun täytyy tehdä jotain koripallo saada pallo koriin. Sinun on läpäistävä testit logiikan kullakin tasolla. Jos haluat pelata klikkaa hiiren sijasta näytön, jossa haluat saada pallo ohittamaan testi.Peli tarjoaa erilaisia ​​haasteita, kuten paraabeli laukausta. Sinun täytyy laskea voima ja kulma heittää saada pallo, jossa se pitää saada vastaamaan haasteeseen. Addiktoiva peli.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6855 kertaa verkossa. Ranking 3610 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 10.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6855 kertaa
Laske pallo versot

Joukko parabolisen ammunta koripallo. Sinun täytyy ampua pallo yhteen suuntaan, laskettaessa ulos etäisyyden ja kulman ohittamaan haasteen tarjoaa näytön.Peli antaa sinulle vihjeitä siitä, mitä sinun täytyy tehdä voittaa tämä taso. Ne ovat testejä logiikka, matematiikka, tekniikka ja dynamiikka. Sinun täytyy tietää, missä ruudulla joudut antamaan hiirellä niin, että pallo on suunnattu kyseiseen sivustoon. Aiot osallistua todisteita siitä, että aiomme ehdottaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Laske pallo versot selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Laske pallo versot. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Laske pallo versot ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Laske pallo versot on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Laske pallo versot että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Laske pallo versot
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42540
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39834
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37700
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.