Nettipelit

Klikkaapallo

Leikur af koripallo pelit

Klikkaapallo

Klikkaapallo Luokitus: 5/10

Klikkaapallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Oletko nopea hiirellä ? Se on peli visuaalinen nopeus. Pallo ilmestyytoinen ja täytyy tehdä nopeita klikkaa sitä. Kuin jos olet terhakka. Jos et anna aikaa,pallo katoaa, uudelleen näkyviin muualla ruudulla. Sinulla on rajoitetusti aikaa, yritä tehdä niin monta veneitä kuin voit saavuttaa korkeimman pistemäärän. Sinun täytyy olla nopea kiinnipallo, joka tulee ja menee mahdollisimman nopeasti ruudulla. Se ontapa mitata kykysi ja taitosihauskalla tavalla. Jokaisesta ottelusta voit parantaa itsesi.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11063 kertaa verkossa. Ranking 2071 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 238 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11063 kertaa
Klikkaapallo

Pelata koripalloa terhakka. Sinulla täytyy ollapaljon visuaalista nopeus. Sijoittaa pallon mitään tulee näyttöön, sinun täytyy mennä hiirellä ja saalispallon ennen kuin se katoaa. Se usein siirtyä nopeasti ympäripelialueella. Nopeus ja näky ovat erittäin tärkeitä ja tätä toimintaa voit käyttää kykyjäsi. Valkoinen tausta ei häiritse sinua mitään ja ruskea pallo, joka tulee ja menee. Voit mennä katsomaantulokset kaikilla joka tapahtuu ruudulla.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Klikkaapallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Klikkaapallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Klikkaapallo ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Klikkaapallo on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Klikkaapallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Klikkaapallo
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42578
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39872
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37741
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.