Nettipelit

Pistosahat ja Koripallokenttää

Leikur af koripallo pelit

Pistosahat ja koripallokenttää

Pistosahat ja Koripallokenttää Luokitus: 3/10

Pistosahat ja koripallokenttää peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Voit soittaa tämä palapeli on koripallokenttä. Sinun valitse kappaleina vasen painike hiirellä voi liikkua heille, hiiren liikkeitä. Mukauttaa tulee heti, kun säädät yksiosainen toiseen. Koripallo on joukkuepeli, jossa kaksi joukkuetta viisi pelaajaa on ottaa käyttöön pallo vanne sijoitettu 3 metrin roikkumaan verkkoon, jossa kori.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10584 kertaa verkossa. Ranking 1735 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 340 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10584 kertaa
Pistosahat ja Koripallokenttää

koripallo, palapeli, joukkuelaji,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pistosahat ja Koripallokenttää selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Pistosahat ja Koripallokenttää. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pistosahat ja Koripallokenttää ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Pistosahat ja Koripallokenttää on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pistosahat ja Koripallokenttää että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pistosahat ja Koripallokenttää
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42578
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39872
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37741
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.