Nettipelit

Koripallotossut haaste

Leikur af koripallo pelit

Koripallotossut haaste

Koripallotossut haaste Luokitus: 5/10

Koripallotossut haaste peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sinun täytyy pelata kelloa vastaan ​​ja yrittää saada niin monta koria kuin voit ennen kuin aika loppuu.Pallo ohjaat hiirellä. Voit vierittää ylös ja alas ja vasemmalta oikealle. Kernaasti palloa, ei rangaista, mutta jos sattumalta pallo menee läpi kori vastakkaiseen suuntaan vähentää yhden pisteen. Käytä osoitin työntää pallo ja tee se pomppia. Voit heittää pallo niin kovaa kuin haluat, jos pomppia. Sinun täytyy tehdä pallo läpi vanne donkki parin ja saada pisteitä.Peli koripallo faneille, koska sinulla on paljon valvontaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 25292 kertaa verkossa. Ranking 736 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 1372 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 25292 kertaa
Koripallotossut haaste

Peli, jossa sinun täytyy laittaa kaikki koreja kuin mahdollista mahdollisimman lyhyessä ajassa. Ohjaat palloa osoittimen, sinun täytyy tehdä tämä vene mennä ylös ja siirtää reunan yläpuolelle. Sinun täytyy olla taitoa ja valvontaa saada pisteitä. Koripallo sekoaa ja alkaa pomppii ympäri ruutua ja se on vaikea saada se koriin.Peli on hauska ja kaikenikäisille, vaikka joskus vaikea valvoa liikkeitä, koska pallo on taipumus mennä kaikkiin suuntiin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Koripallotossut haaste selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Koripallotossut haaste. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Koripallotossut haaste ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Koripallotossut haaste on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Koripallotossut haaste että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Koripallotossut haaste
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42573
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39867
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37734
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.