Nettipelit

Käytäntöjä Koripallo

Leikur af koripallo pelit

Käytäntöjä koripallo

Käytäntöjä Koripallo Luokitus: 5/10

Käytäntöjä koripallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 37734 kertaa verkossa. Ranking 480 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 2170 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 37734 kertaa
Käytäntöjä Koripallo

Pelaaminen Koripallo ammunta koreja. Kentän tavoite saada pisteitä. Sinun täytyy pyrkiä hiirellä merkitä suuntaan pallo seuraa. Klikkaamalla varastoi energiaa laskettavaksi ja valikoima ja vapauta painike heittää palloa.Tuomioistuin kuntosali, kuten laitokset, suuret ikkunat ja koko kenttä sinulle. Harjoitella heitin palloa koriin. Harjoitella ampumataito ja pallonhallinnan. Yritä saada eniten osumia jälkeen. Kerää pisteitä todistaa olet hyvä koripalloilija.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Käytäntöjä Koripallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Käytäntöjä Koripallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Käytäntöjä Koripallo ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Käytäntöjä Koripallo on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Käytäntöjä Koripallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Käytäntöjä Koripallo
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42573
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39867
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

One on one (Koripallo) Pelata ►

One on one (koripallo)

6
6 / 10 - 3150 ääntä
Pelattu
36040
kertaa

Valitse pelaaja ja yrittää päästäpallovanne useammin kuin vastustajakahden minuutin annetaan. Heittää palloa, sinun täytyy päästäympyrä vilkkuu. Nuolinäppäimillä liikkua javälilyöntiä ampua. Pelaaja yksi, one koripalloa. Kahdella pelaajalla on ylittää toisiaan merkittyyn aikaan, mikä on vain kaksi minuuttia. Siirrä nopeasti keilaaja ja saavuttaatavoite heittääpalloa koriin.