Nettipelit

Ampua Kori, Koripallo

Leikur af koripallo pelit

Ampua kori, koripallo

Ampua Kori, Koripallo Luokitus: 5/10

Ampua kori, koripallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä olet koripalloilija ja sinun täytyy ampua pallot koriin. Ampua, sinun täytyy laskea suunta ja voima ammuttu. Sinun täytyy klikata hiirellä, kun näet, että suunta ja voima laukaus on optimaalinen. Menetät tässä pelissä epäonnistua kolme kertaa yhden tason. Siirtyä seuraavalle tasolle, kun olet vetänyt kymmenen kertaa ja ovat epäonnistuneet ainakin kolme kertaa tällä tasolla. Koripallo on joukkuelaji, joka pohjimmiltaan liittyy lisäämällä pallo vanne sijoitettu kolme metriä roikkuu verkossa, jolloin se kori tai kori.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14285 kertaa verkossa. Ranking 1424 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 384 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14285 kertaa
Ampua Kori, Koripallo

Pelataan koripalloa tällä simulaattori urheilua. Sinun täytyy laittaa niin monta koria kuin mahdollista menemättä epäkuntoon. Et voi olla huomaamatta enemmän kuin kolme kymmenestä laukausta. Pidätkö pelaa koripalloa? Ollakseen hyvä urheilija sinun täytyy olla erittäin hyvä tiedotteet. Tämä urheilu on urheilua nopeus ja tavoite, sinun täytyy pystyä tekemään niin monta osumaa kuin muut pelaajat yrittävät varastaa palloa. Siirrä alas tuomioistuin ja lyödä niin monta laukausta mahdollista pyöräillä seuraavalle tasolle.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ampua Kori, Koripallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Ampua Kori, Koripallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ampua Kori, Koripallo ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Ampua Kori, Koripallo on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ampua Kori, Koripallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ampua Kori, Koripallo
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42578
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39872
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37741
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.