Nettipelit

Koriin ja sinä

Leikur af koripallo pelit

Koriin ja sinä

Koriin ja sinä Luokitus: 5/10

Koriin ja sinä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pallonhallinnan. Yritä saada niin monta koria kuin voit ennen kuin aika loppuu. Pallo ohjaat hiirellä: Voit liikkua näytössä palloa, ylös ja alas ja vasemmalta oikealle. Kernaasti palloa, ei rangaista, mutta jos sattumalta pallo menee läpi kori vastakkaiseen suuntaan vähentää yhden pisteen. Sinun täytyy saada pallo koriin läpi silmiin ja kertoa pistettä. Mutta se on vaikea tehtävä, että pallo pomppii hyvin helposti Osoitin ja. Yritä saada kaikki mahdolliset koreja.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 17927 kertaa verkossa. Ranking 1125 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 778 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 17927 kertaa
Koriin ja sinä

Pidätkö koripalloa? urheilun saada pallo koriin tässä pelissä on vaikeampaa, koska pallo on taipumus pomppia ympäri ruutua. Sinun täytyy ohjata osoitinta ja pallo päästä korin ja saada pisteitä. Koripallo on joukkuelaji, jota pelataan tuomioistuimessa, jossa urheilijat on merkkejä, että vastakohdat prosenttiyksikköä kerrallaan. Jotkut näistä koripalloilijat ovat todelliset tähdet. Tämän pelin aiot pystyä harjoitella taitoja ja sinun hallinnassasi saada enemmän pisteitä kuin kukaan. Pelata ja nauttia tämän pelin ilmainen koripalloa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Koriin ja sinä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Koriin ja sinä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Koriin ja sinä ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Koriin ja sinä on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Koriin ja sinä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Koriin ja sinä
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42585
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39881
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37749
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.