Nettipelit

Vapaa Heittää Kilpailu

Leikur af koripallo pelit

Vapaa heittää kilpailu

Vapaa Heittää Kilpailu Luokitus: 5/10

Vapaa heittää kilpailu peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kuinka monta vapaaheittoja pystyvät kastaa ennen kuin aika loppuu? Sinun täytyy laskea oikea aika heittää pallo koriin.Kori ei lopu liikkuu koripallokenttä. Klikkaa soittimen haluat vetää, kun teet heittää palloa, tee se oikea aika pisteet. Muista upottaa vähintään pistettä per ajan pysyä pelissä. Onnea koripallo! Sinun täytyy laskea aika, liike ja nopeus kori heittää pallo oikeaan aikaan kehään.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 26517 kertaa verkossa. Ranking 732 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 1574 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 26517 kertaa
Vapaa Heittää Kilpailu

Pelaa vapaaheittoja, jossa laukauksen tavoite saada pallo läpi vanne.Kori ei lopu liikkuvat koripallokenttä. Sinulla on kolme pelaajaa käytettävissä. Sinun täytyy klikata takana jokainen koripalloilija jotta tämä heittää palloa. Sinun täytyy klikata oikeaan aikaan pallon läpi renkaan ja kertoa pistettä. Sinun täytyy tehdä vähintään pistettä per pelata pysyä pelissä. Jos olet hyvä henkinen laskelmat on paljon saanut loppuun pelissä on useita pisteitä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Vapaa Heittää Kilpailu selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Vapaa Heittää Kilpailu. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Vapaa Heittää Kilpailu ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Vapaa Heittää Kilpailu on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Vapaa Heittää Kilpailu että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Vapaa Heittää Kilpailu
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42585
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39881
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37749
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.