Nettipelit

Katukoris

Leikur af koripallo pelit

Katukoris

Katukoris Luokitus: 6/10

Katukoris peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tänään pelataan peli katukoris, on tuomioistuimen kadulla vastaan yhdellä kädellä. Tässä pelissä sinun täytyy heittää pallo koriin nopeasti ja tarkasti kuin mahdollista saada eniten pisteitä. Saadaksesi saada pallo koriin käyttämällä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Kori ei ole vielä, mutta liikkuu vasemmalta laidassa. On vain yksi vastustaja, joka tulee ja menee ruudun poikki tehdä pistokkeet teidän kentillä. Jos saavutat pallo, se menee pois korista ja saa pisteen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 12896 kertaa verkossa. Ranking 1567 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 276 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 12896 kertaa
Katukoris

Koripallo on joukkuelaji, jota pelataan kaikkialla maailmassa. Se on hyvin suosittua Yhdysvalloissa. Voit pelata kentän tai kadulla katettu katu koripallokenttä. Tämä on versio pelataan kadulla.Peli one. Sinulla on käsi, joka tulee ja menee täydellä nopeudella ruudun poikki ja olet ei kosketa palloa. Sinun täytyy heittää tarkasti niin, että pallo saavuttaa koriin.Haasteena on, että kori liikkuu ja on toisin kuin pallo, yrittää saada kaikki mahdolliset pisteet.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Katukoris selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään Katukoris. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Katukoris ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli Katukoris on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Katukoris että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Katukoris
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42546
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39840
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37709
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.