Nettipelit

3D Koripallo

Leikur af koripallo pelit

3d koripallo

3D Koripallo Luokitus: 6/10

3d koripallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on ilmainen verkossa 3D koripallo peli, jossa sinun täytyy käyttää vain hiirellä. Kun pallo, klikkaa tallikaverinsa välittää sen hänelle ja pidä hiiren painiketta kauemmin kulkea nopeasti. Klikkaa kori ampua, ja pidä hiiren painiketta kauemmin lisää tarkkuutta. Kun olet puolustaa, klikkaa vastustaja varastaa pallon ja pidä hiiren painiketta kauemmin onnistunut varastaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10045 kertaa verkossa. Ranking 2147 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 132 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10045 kertaa
3D Koripallo

Koripallo on yksi maailman suosituimmista ja laajalti katsottuna urheilua. On urheilu joukkueet, joiden tavoitteena on ampua pallo läpi vanne jossa verkko vaakasuoraan pisteitä taas seuraavat säännöt. Yleensä kaksi joukkuetta viisi pelaajaa pelata huomattavasti suorakulmainen tuomioistuimelle kori kummassakin leveyttä lopussa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä 3D Koripallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Koripallo Pelit nimeltään 3D Koripallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä 3D Koripallo ja se liittyy Koripallo Pelit. Uusi peli 3D Koripallo on yksi parhaista peleistä Koripallo Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä 3D Koripallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

3D Koripallo
EDELLINEN

Koripallo pelit eniten pelatut pelit

että tuhma poika pelaa koripalloa Pelata ►

Että tuhma poika pelaa koripalloa

4
4 / 10 - 5440 ääntä
Pelattu
42546
kertaa

Olet pinnata koulusta ja olet mennyt koripallo leirin hengailla. No, kasvot koriin ja pystyttävä dunk, sinun tulee valvoa nopeutta ja tarkkuutta. Nopeuden valvonnan tilaa baari, baari voima on ruudun oikeassa reunassa. Kun olet saavuttanut tarvittavaa voimaa. Sinun täytyy tarkistaa painamalla painiketta hiiren oikealla hetkellä, niin horisontaalisesti kuin vertikaalisesti kanssa pallo on ostoskoriin. Sitten on käynnistää pallo ... ja katso, mitä tapahtui.

Koripallo Ammunta Pelata ►

Koripallo ammunta

5
5 / 10 - 2930 ääntä
Pelattu
39840
kertaa

Pidätkö koripalloa? Oletko halunnut heittää palloa koriin? Tässä pelissä sinun täytyy roll kahden ja kolmen hengen. Jos osut pistettä mennä sinulle, mutta jos et pisteet ovat vastapuolen joukkue. Käytä hiiren vasenta painiketta heittää palloa. Liikkua toimintaedellytykset ja yrittää heittää pallon mistä tahansa kentällä. Voit kuvata mistä tahansa kulmasta ja sijainti. Sinun täytyy yrittää saada niin monta koria kuin mahdollista seuraavalle tasolle. Peli on kaikille korip ...

Käytäntöjä Koripallo Pelata ►

Käytäntöjä koripallo

5
5 / 10 - 2170 ääntä
Pelattu
37709
kertaa

Ajattele olet hyvä koripalloilija?Täydellinen eri tieteenalojen koripalloa. Heittää palloa vastaan kori hiirellä. Hiirellä laskee kehityskaari pallo. Klikkaa rakentaa voimaa ja saada pallo koriin.Joukko laskenta ja tarkkuus tehdä kori. Jos sinulla on hyvä tavoite, täällä voit harjoitella urheilua. Sinulla on eri vaihtoehtoja pelata eri pelitilaa. Tähtää ja ammu tarkasti saada niin monta pistettä kuin mahdollista koripalloilija.