Nettipelit

kulta kala kulhoon

Leikur af kalastuspelit

Kulta kala kulhoon

Kulta kala kulhoon Luokitus: 5/10

Kulta kala kulhoon peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä hämmästyttävän riippuvuutta kalastus peliä on saalis kaikkein arvokkaita esineitä ja että koukku on kalastaja kuin se keinut edestakaisin. Tonnia eri haastavat palapelit ja kaunis kala. Onko samppanjaa ja kaviaaria sinulle vai onko vanha kumi väsy että on kohtalo? Kalastusvuoden koukku keinut edestakaisin. Catch the arvokkaita kohteita lähettämällä alas koukku juuri oikeaan aikaan. Se saalis ensimmäisen kohteen muodostaa. Jos saalis samanlaista esinettä useita kertoja peräkkäin pisteitä on kasvanut. Click on akvaario alueella tai paina alanuolinäppäintä näppäimistöllä lähettää koukku alas. Se tulee aina matkustaa sen nykyisestä näkökulmasta. Jos haluat käyttää Extra siimamyynnissä paina Ylänuoli. The Sturgeon kala laskee kaviaari tölkit kun osut siihen. Kokeile ja paina sen useita kertoja ennen kuin se katoaa taas. The blowfish räjähtää vaikutuksia ja tuhoavat kaikki lähellä oleviin esineisiin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 90185 kertaa verkossa. Ranking 134 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 7700 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 90185 kertaa
kulta kala kulhoon

pelle kala, kultakala, kalastus, sammen kala, kaviaari tölkit, blowfish,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä kulta kala kulhoon selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Kalastuspelit nimeltään kulta kala kulhoon. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä kulta kala kulhoon ja se liittyy Kalastuspelit. Uusi peli kulta kala kulhoon on yksi parhaista peleistä Kalastuspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä kulta kala kulhoon että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

kulta kala kulhoon
EDELLINEN

Kalastuspelit eniten pelatut pelit

Hulluna Kalastus Pelata ►

Hulluna kalastus

5
5 / 10 - 7448 ääntä
Pelattu
113122
kertaa

Kalastus monta kalaa kuin voit rajoitetun ajan. Kun olet saalis kala olet vapauttamaan se koriin. Peli on helppoa, klikkaa kanssa hiiren kun koukku on oikeassa kulmassa saalis kala tai vapauttamaan se koriin.

Ansaitse Rahaa Kalastus Pelata ►

Ansaitse rahaa kalastus

3
3 / 10 - 3266 ääntä
Pelattu
48308
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalastaa saadakseen rahaa. Kalastaa, voit käyttää puoli nuolia liikkua veneellä, alanuolta kela vavan, jopa avain päästä vene kalaa, joka on kalastanut, välilyöntiä koukku muuttaa, kirjain S viittaa ääni ja kirjain P pysäyttää pelin.

Saalis Kalat Syö Pelata ►

Saalis kalat syö

3
3 / 10 - 2028 ääntä
Pelattu
33791
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalaa syödä. Voit tehdä tämän, sinun on kalastaa jotta näkyy valikossa vasempaan yläkulmaan. Sinun täytyy painaa välilyöntiä pudota viimeistely koukku.