Nettipelit

Kalastus Päivä

Leikur af kalastuspelit

Kalastus päivä

Kalastus Päivä Luokitus: 4/10

Kalastus päivä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, ainoa tavoite on saada niin monta kalaa kuin pystyt ilmoitettua aikaa. Napsauta ja pidä hiiren painiketta alentaa onki. Nosta se yksinkertaisesti päästät painikkeen. Sinun täytyy varmistaa, että kalastus koukku tarttuu kalan suusta, muuten se menee pois!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8609 kertaa verkossa. Ranking 2631 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 102 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8609 kertaa
Kalastus Päivä

kalastus päivä, kalastusvene,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kalastus Päivä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Kalastuspelit nimeltään Kalastus Päivä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kalastus Päivä ja se liittyy Kalastuspelit. Uusi peli Kalastus Päivä on yksi parhaista peleistä Kalastuspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kalastus Päivä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kalastus Päivä
EDELLINEN

Kalastuspelit eniten pelatut pelit

Hulluna Kalastus Pelata ►

Hulluna kalastus

5
5 / 10 - 7448 ääntä
Pelattu
113122
kertaa

Kalastus monta kalaa kuin voit rajoitetun ajan. Kun olet saalis kala olet vapauttamaan se koriin. Peli on helppoa, klikkaa kanssa hiiren kun koukku on oikeassa kulmassa saalis kala tai vapauttamaan se koriin.

kulta kala kulhoon Pelata ►

Kulta kala kulhoon

5
5 / 10 - 7700 ääntä
Pelattu
90185
kertaa

Tässä hämmästyttävän riippuvuutta kalastus peliä on saalis kaikkein arvokkaita esineitä ja että koukku on kalastaja kuin se keinut edestakaisin. Tonnia eri haastavat palapelit ja kaunis kala. Onko samppanjaa ja kaviaaria sinulle vai onko vanha kumi väsy että on kohtalo? Kalastusvuoden koukku keinut edestakaisin. Catch the arvokkaita kohteita lähettämällä alas koukku juuri oikeaan aikaan. Se saalis ensimmäisen kohteen muodostaa. Jos saalis samanlaista esinettä useita kertoja per ...

Ansaitse Rahaa Kalastus Pelata ►

Ansaitse rahaa kalastus

3
3 / 10 - 3266 ääntä
Pelattu
48308
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalastaa saadakseen rahaa. Kalastaa, voit käyttää puoli nuolia liikkua veneellä, alanuolta kela vavan, jopa avain päästä vene kalaa, joka on kalastanut, välilyöntiä koukku muuttaa, kirjain S viittaa ääni ja kirjain P pysäyttää pelin.