Nettipelit

Kalastus Mestari

Leikur af kalastuspelit

Kalastus mestari

Kalastus Mestari Luokitus: 7/10

Kalastus mestari peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, kaikki sinun tarvitsee vain kiinni ja kilpailla! Kelo arvokas kala, hallita mato tarjonnan ja yrittää kerätä bonuksia! Heittää sauva pitämällä hiiren painiketta ja vapauttamalla se. Vetää tangosta, pitämällä hiiren painiketta uudelleen. Ja jos kala puree, pitää pitämällä hiiren painiketta liikuttaessa hiirtä ylös ja alas. Raivaa tiesi läpi kuusi kalastuksen reikiä kuin yrität tulla Kalastus Mestari!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 16935 kertaa verkossa. Ranking 1189 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 266 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 16935 kertaa
Kalastus Mestari

Kalastus on kiinni kalan ja muiden vedessä elävien lajien niiden luonnollisessa elinympäristössä. Nämä lajit voivat olla äyriäisiä, nilviäisiä ja muita selkärangattomia sekä joidenkin nisäkkäiden osalta Itä kulttuureissa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kalastus Mestari selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Kalastuspelit nimeltään Kalastus Mestari. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kalastus Mestari ja se liittyy Kalastuspelit. Uusi peli Kalastus Mestari on yksi parhaista peleistä Kalastuspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kalastus Mestari että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kalastus Mestari
EDELLINEN

Kalastuspelit eniten pelatut pelit

Hulluna Kalastus Pelata ►

Hulluna kalastus

5
5 / 10 - 7448 ääntä
Pelattu
113122
kertaa

Kalastus monta kalaa kuin voit rajoitetun ajan. Kun olet saalis kala olet vapauttamaan se koriin. Peli on helppoa, klikkaa kanssa hiiren kun koukku on oikeassa kulmassa saalis kala tai vapauttamaan se koriin.

kulta kala kulhoon Pelata ►

Kulta kala kulhoon

5
5 / 10 - 7700 ääntä
Pelattu
90186
kertaa

Tässä hämmästyttävän riippuvuutta kalastus peliä on saalis kaikkein arvokkaita esineitä ja että koukku on kalastaja kuin se keinut edestakaisin. Tonnia eri haastavat palapelit ja kaunis kala. Onko samppanjaa ja kaviaaria sinulle vai onko vanha kumi väsy että on kohtalo? Kalastusvuoden koukku keinut edestakaisin. Catch the arvokkaita kohteita lähettämällä alas koukku juuri oikeaan aikaan. Se saalis ensimmäisen kohteen muodostaa. Jos saalis samanlaista esinettä useita kertoja per ...

Ansaitse Rahaa Kalastus Pelata ►

Ansaitse rahaa kalastus

3
3 / 10 - 3266 ääntä
Pelattu
48308
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalastaa saadakseen rahaa. Kalastaa, voit käyttää puoli nuolia liikkua veneellä, alanuolta kela vavan, jopa avain päästä vene kalaa, joka on kalastanut, välilyöntiä koukku muuttaa, kirjain S viittaa ääni ja kirjain P pysäyttää pelin.