Nettipelit

Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin

Leikur af kalastuspelit

Kalastus kalat mutta ei roskakoriin

Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin Luokitus: 7/10

Kalastus kalat mutta ei roskakoriin peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online-peli, sinun tehtäväsi on kalaa niin nopeasti kuin voit samalla välttää muita esineitä ja yrittävät ei saada iski salama. Sinun patukka yläreunassa näytön edustaa punainen viiva ja se laskee, jos et saalis kaloja tai jos saat asioita, jotka eivät ole kaloja. Tulee kaikenlaisia ​​erilaisia ​​kaloja, ja jokainen antaa sinulle eri energian tasoilla. Jos haluat pelata, siirrä hiirtä sivusuunnassa siirtää veneen, ja pidä hiiren painiketta lähettää onki syvyyksiin, vapauta se sitten noutaa. Sen ylös, se poimia kaikkea mihin se koskee.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7276 kertaa verkossa. Ranking 3130 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7276 kertaa
Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin

Tämä on peli kalastus, joka on täysin ilmainen. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on kiinni niin monta kalaa kuin voit ennen kuin punainen patukka loppuu, koska patukka on terveydelle, ja se voidaan tyhjentää kalastus jotain, joka ei ole kala (saapas, voi .. . tai roskakoriin, yleensä) tai saamalla iski salama. Jos pidät hiiren painiketta tarpeeksi kauan, koukku laskeutuu aina pohjaan. Jos päästät painikkeen ollessa painettuna, koukku palaa pintaan, poimien mitään, että se koskettaa tavalla. Tietäen tämän, se on teidän tehtävänne on pitää hiiren painiketta tarpeeksi kauan ja siirrä koukku välttää poimien roskakoriin. Muutaman käytäntöjä, saat selville se on yksi helpoimmista peleistä, sekä yksi eniten riippuvuutta ja hauskaa!

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Kalastuspelit nimeltään Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin ja se liittyy Kalastuspelit. Uusi peli Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin on yksi parhaista peleistä Kalastuspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kalastus Kalat Mutta Ei Roskakoriin
EDELLINEN

Kalastuspelit eniten pelatut pelit

Hulluna Kalastus Pelata ►

Hulluna kalastus

5
5 / 10 - 7448 ääntä
Pelattu
113122
kertaa

Kalastus monta kalaa kuin voit rajoitetun ajan. Kun olet saalis kala olet vapauttamaan se koriin. Peli on helppoa, klikkaa kanssa hiiren kun koukku on oikeassa kulmassa saalis kala tai vapauttamaan se koriin.

kulta kala kulhoon Pelata ►

Kulta kala kulhoon

5
5 / 10 - 7700 ääntä
Pelattu
90185
kertaa

Tässä hämmästyttävän riippuvuutta kalastus peliä on saalis kaikkein arvokkaita esineitä ja että koukku on kalastaja kuin se keinut edestakaisin. Tonnia eri haastavat palapelit ja kaunis kala. Onko samppanjaa ja kaviaaria sinulle vai onko vanha kumi väsy että on kohtalo? Kalastusvuoden koukku keinut edestakaisin. Catch the arvokkaita kohteita lähettämällä alas koukku juuri oikeaan aikaan. Se saalis ensimmäisen kohteen muodostaa. Jos saalis samanlaista esinettä useita kertoja per ...

Ansaitse Rahaa Kalastus Pelata ►

Ansaitse rahaa kalastus

3
3 / 10 - 3266 ääntä
Pelattu
48308
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalastaa saadakseen rahaa. Kalastaa, voit käyttää puoli nuolia liikkua veneellä, alanuolta kela vavan, jopa avain päästä vene kalaa, joka on kalastanut, välilyöntiä koukku muuttaa, kirjain S viittaa ääni ja kirjain P pysäyttää pelin.