Nettipelit

hämärä vedet

Leikur af kalastuspelit

Hämärä vedet

Hämärä vedet Luokitus: 8/10

Hämärä vedet peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Hauska kalastus peli jossa on navigoida lahti etsimään kaloja. Kun näet siluetti kala, sinun täytyy heittää oman linjan kanssa välilyöntiä. Sinun on nuolinäppäimillä ruudulla kiinni kalan. Joudut myymään kalaa telakka tehdä rahaa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6033 kertaa verkossa. Ranking 3595 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 40 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6033 kertaa
hämärä vedet

Tässä kalastus peli voit ansaita rahaa myymällä kalaa. Kanssa rahaa saat sinulle pääsyn uusia kalavesiä ja ostaa joitakin päivityksiä kalastus vapa tai pieni vene. Hanki uusia kaloja ja ansaita enemmän ja enemmän rahaa kalastukseen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä hämärä vedet selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Kalastuspelit nimeltään hämärä vedet. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä hämärä vedet ja se liittyy Kalastuspelit. Uusi peli hämärä vedet on yksi parhaista peleistä Kalastuspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä hämärä vedet että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

hämärä vedet
EDELLINEN

Kalastuspelit eniten pelatut pelit

Hulluna Kalastus Pelata ►

Hulluna kalastus

5
5 / 10 - 7448 ääntä
Pelattu
113122
kertaa

Kalastus monta kalaa kuin voit rajoitetun ajan. Kun olet saalis kala olet vapauttamaan se koriin. Peli on helppoa, klikkaa kanssa hiiren kun koukku on oikeassa kulmassa saalis kala tai vapauttamaan se koriin.

kulta kala kulhoon Pelata ►

Kulta kala kulhoon

5
5 / 10 - 7700 ääntä
Pelattu
90185
kertaa

Tässä hämmästyttävän riippuvuutta kalastus peliä on saalis kaikkein arvokkaita esineitä ja että koukku on kalastaja kuin se keinut edestakaisin. Tonnia eri haastavat palapelit ja kaunis kala. Onko samppanjaa ja kaviaaria sinulle vai onko vanha kumi väsy että on kohtalo? Kalastusvuoden koukku keinut edestakaisin. Catch the arvokkaita kohteita lähettämällä alas koukku juuri oikeaan aikaan. Se saalis ensimmäisen kohteen muodostaa. Jos saalis samanlaista esinettä useita kertoja per ...

Ansaitse Rahaa Kalastus Pelata ►

Ansaitse rahaa kalastus

3
3 / 10 - 3266 ääntä
Pelattu
48308
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalastaa saadakseen rahaa. Kalastaa, voit käyttää puoli nuolia liikkua veneellä, alanuolta kela vavan, jopa avain päästä vene kalaa, joka on kalastanut, välilyöntiä koukku muuttaa, kirjain S viittaa ääni ja kirjain P pysäyttää pelin.