Nettipelit

Kalat Räjähdys

Leikur af kalastuspelit

Kalat räjähdys

Kalat Räjähdys Luokitus: 5/10

Kalat räjähdys peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä olet nälkäinen kissa ja olet kiinni enimmäismäärä kalojen aikana puoli minuuttia. Voit käyttää sivupainikkeiden syrjäyttää, jopa avain hypätä ja tilaa voit ladata kauppatavara, koska voit upota, jos et lataa kauppatavaraa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14303 kertaa verkossa. Ranking 1411 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 272 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14303 kertaa
Kalat Räjähdys

kala, kissa, ladattavia

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kalat Räjähdys selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Kalastuspelit nimeltään Kalat Räjähdys. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kalat Räjähdys ja se liittyy Kalastuspelit. Uusi peli Kalat Räjähdys on yksi parhaista peleistä Kalastuspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kalat Räjähdys että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kalat Räjähdys
EDELLINEN

Kalastuspelit eniten pelatut pelit

Hulluna Kalastus Pelata ►

Hulluna kalastus

5
5 / 10 - 7448 ääntä
Pelattu
113122
kertaa

Kalastus monta kalaa kuin voit rajoitetun ajan. Kun olet saalis kala olet vapauttamaan se koriin. Peli on helppoa, klikkaa kanssa hiiren kun koukku on oikeassa kulmassa saalis kala tai vapauttamaan se koriin.

kulta kala kulhoon Pelata ►

Kulta kala kulhoon

5
5 / 10 - 7700 ääntä
Pelattu
90186
kertaa

Tässä hämmästyttävän riippuvuutta kalastus peliä on saalis kaikkein arvokkaita esineitä ja että koukku on kalastaja kuin se keinut edestakaisin. Tonnia eri haastavat palapelit ja kaunis kala. Onko samppanjaa ja kaviaaria sinulle vai onko vanha kumi väsy että on kohtalo? Kalastusvuoden koukku keinut edestakaisin. Catch the arvokkaita kohteita lähettämällä alas koukku juuri oikeaan aikaan. Se saalis ensimmäisen kohteen muodostaa. Jos saalis samanlaista esinettä useita kertoja per ...

Ansaitse Rahaa Kalastus Pelata ►

Ansaitse rahaa kalastus

3
3 / 10 - 3266 ääntä
Pelattu
48308
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalastaa saadakseen rahaa. Kalastaa, voit käyttää puoli nuolia liikkua veneellä, alanuolta kela vavan, jopa avain päästä vene kalaa, joka on kalastanut, välilyöntiä koukku muuttaa, kirjain S viittaa ääni ja kirjain P pysäyttää pelin.