Nettipelit

Hulluna Kalastus

Leikur af kalastuspelit

Hulluna kalastus

Hulluna Kalastus Luokitus: 5/10

Hulluna kalastus peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kalastus monta kalaa kuin voit rajoitetun ajan. Kun olet saalis kala olet vapauttamaan se koriin. Peli on helppoa, klikkaa kanssa hiiren kun koukku on oikeassa kulmassa saalis kala tai vapauttamaan se koriin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 113122 kertaa verkossa. Ranking 100 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 7448 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 113122 kertaa
Hulluna Kalastus

kalastusvyöhyke rod, koukku, viiva-, värikkäät kalat, meri-tähteä,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hulluna Kalastus selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Kalastuspelit nimeltään Hulluna Kalastus. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hulluna Kalastus ja se liittyy Kalastuspelit. Uusi peli Hulluna Kalastus on yksi parhaista peleistä Kalastuspelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hulluna Kalastus että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hulluna Kalastus
EDELLINEN

Kalastuspelit eniten pelatut pelit

kulta kala kulhoon Pelata ►

Kulta kala kulhoon

5
5 / 10 - 7700 ääntä
Pelattu
90185
kertaa

Tässä hämmästyttävän riippuvuutta kalastus peliä on saalis kaikkein arvokkaita esineitä ja että koukku on kalastaja kuin se keinut edestakaisin. Tonnia eri haastavat palapelit ja kaunis kala. Onko samppanjaa ja kaviaaria sinulle vai onko vanha kumi väsy että on kohtalo? Kalastusvuoden koukku keinut edestakaisin. Catch the arvokkaita kohteita lähettämällä alas koukku juuri oikeaan aikaan. Se saalis ensimmäisen kohteen muodostaa. Jos saalis samanlaista esinettä useita kertoja per ...

Ansaitse Rahaa Kalastus Pelata ►

Ansaitse rahaa kalastus

3
3 / 10 - 3266 ääntä
Pelattu
48308
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalastaa saadakseen rahaa. Kalastaa, voit käyttää puoli nuolia liikkua veneellä, alanuolta kela vavan, jopa avain päästä vene kalaa, joka on kalastanut, välilyöntiä koukku muuttaa, kirjain S viittaa ääni ja kirjain P pysäyttää pelin.

Saalis Kalat Syö Pelata ►

Saalis kalat syö

3
3 / 10 - 2028 ääntä
Pelattu
33791
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy kalaa syödä. Voit tehdä tämän, sinun on kalastaa jotta näkyy valikossa vasempaan yläkulmaan. Sinun täytyy painaa välilyöntiä pudota viimeistely koukku.