Nettipelit

Zobee, saalis on lahja

Leikur af joulupelit

Zobee, saalis on lahja

Zobee, saalis on lahja Luokitus: 5/10

Zobee, saalis on lahja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Se on kylmä ja kolea jouluaatto. Lapset ja Daisy Hill Orpokoti ovat todella innoissaan. Kaukana, joulupukki ollut innokkaasti pakkauskustannusten lahjoja hyvä pojat ja tytöt, että Daisy Hill Orpokoti. Mutta vähän ei Joulupukki tietää, että tänä jouluna, on paljon lohduton vähän lapsia. Joulupukki ei tiedä, että yksi lelu oli terävä ja teki reiän pussin ja hän on pudottamalla kaikki lahjat! Sinun täytyy auttaa Zobee kerätä kaikki lahjat, jotka on pudonnut Joulupukin pussiin, ja ottaa sen Orpokoti niin, että lapset eivät ole pettynyt tänä jouluna.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8060 kertaa verkossa. Ranking 2308 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 416 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8060 kertaa
Zobee, saalis on lahja

Zobee, joulu, lahjat, pentu, tallentaa christmas, joulupukki,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Zobee, saalis on lahja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Joulupelit nimeltään Zobee, saalis on lahja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Zobee, saalis on lahja ja se liittyy Joulupelit. Uusi peli Zobee, saalis on lahja on yksi parhaista peleistä Joulupelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Zobee, saalis on lahja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Zobee, saalis on lahja
EDELLINEN

Joulupelit eniten pelatut pelit

Pallot värien Pelata ►

Pallot värien

5
5 / 10 - 86436 ääntä
Pelattu
1241014
kertaa

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä ...

Palapeli: Mikki Hiiri ja hänen perheensä Pelata ►

Palapeli: mikki hiiri ja hänen perheensä

6
6 / 10 - 6724 ääntä
Pelattu
53657
kertaa

Vuosittain Disneyn perhe viettää joulua ja kuvat on otettu kaikki yhdessä, tässä pelissä sinun täytyy rakentaa yksi näistä hauskaa perheen kohtauksia. Tämä kuva on hyvin vanha ja Mikki Hiiri haluaa säilyttää sen, niin sinun täytyy rakentaa sen uudelleen, jotta se näyttää kuin se oli alun perin. Viimeistele pelin, sinun täytyy klikkaa hiirellä pala tai paloja haluat siirtää, liikuttamalla hiirtä paikka se paikka mielestäsi oikea. Muistan liittämällä yksiosainen toiseen, ...

Myymälä ja tontut Pelata ►

Myymälä ja tontut

6
6 / 10 - 3138 ääntä
Pelattu
43683
kertaa

Juuri ennen joulua, Sandy käyntiä hänen mummon ja oppii, että mummi pankista lainaa hänen lahjatavarakauppa johtuu 10 päivä! Miten hän aikoo 10000dollari näin lyhyessä ajassa? Sen avulla kahden cheerful tontut, Sandy on pois lelun päätöksenteon seikkailu, väritys ja sisustuksen leluja kaikki liikkeen choosiest asiakkaille. Jos Sandy voi vetää sen pois, Santa yllättää hänelle päivitykset hänen liike-elämän ja vie hänet on talvella reki ratsastaa jouluaattona!