Nettipelit

Sytytä Joulukuusi

Leikur af joulupelit

Sytytä joulukuusi

Sytytä Joulukuusi Luokitus: 5/10

Sytytä joulukuusi peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ilmainen verkossa hauska peli älykkyys ja taito, jos sinulla on kiertää kappaletta kaapeli ja liittimet sipulit loppuun virtapiiri niin, että kaikki sipulit sytytetään kerralla. Voit pelata milloin haluat saada parhaat pisteet, voit rekisteröityä lopussa pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 19287 kertaa verkossa. Ranking 1407 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 774 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 19287 kertaa
Sytytä Joulukuusi

Joulu peli, salama peli kyky ja palapelit jossa sinun täytyy kääntää kaikki joulukuusi pallot, yhdistää virtapiirin.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sytytä Joulukuusi selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Joulupelit nimeltään Sytytä Joulukuusi. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sytytä Joulukuusi ja se liittyy Joulupelit. Uusi peli Sytytä Joulukuusi on yksi parhaista peleistä Joulupelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sytytä Joulukuusi että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sytytä Joulukuusi
EDELLINEN

Joulupelit eniten pelatut pelit

Pallot värien Pelata ►

Pallot värien

5
5 / 10 - 86432 ääntä
Pelattu
1240359
kertaa

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä ...

Palapeli: Mikki Hiiri ja hänen perheensä Pelata ►

Palapeli: mikki hiiri ja hänen perheensä

6
6 / 10 - 6724 ääntä
Pelattu
53388
kertaa

Vuosittain Disneyn perhe viettää joulua ja kuvat on otettu kaikki yhdessä, tässä pelissä sinun täytyy rakentaa yksi näistä hauskaa perheen kohtauksia. Tämä kuva on hyvin vanha ja Mikki Hiiri haluaa säilyttää sen, niin sinun täytyy rakentaa sen uudelleen, jotta se näyttää kuin se oli alun perin. Viimeistele pelin, sinun täytyy klikkaa hiirellä pala tai paloja haluat siirtää, liikuttamalla hiirtä paikka se paikka mielestäsi oikea. Muistan liittämällä yksiosainen toiseen, ...

Myymälä ja tontut Pelata ►

Myymälä ja tontut

6
6 / 10 - 3138 ääntä
Pelattu
43432
kertaa

Juuri ennen joulua, Sandy käyntiä hänen mummon ja oppii, että mummi pankista lainaa hänen lahjatavarakauppa johtuu 10 päivä! Miten hän aikoo 10000dollari näin lyhyessä ajassa? Sen avulla kahden cheerful tontut, Sandy on pois lelun päätöksenteon seikkailu, väritys ja sisustuksen leluja kaikki liikkeen choosiest asiakkaille. Jos Sandy voi vetää sen pois, Santa yllättää hänelle päivitykset hänen liike-elämän ja vie hänet on talvella reki ratsastaa jouluaattona!