Nettipelit

palapeli joulun pallo

Leikur af joulupelit

Palapeli joulun pallo

Palapeli joulun pallo Luokitus: 4/10

Palapeli joulun pallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy rakentaa kuvaa tämän joulun pallo. Sinun täytyy klikkaa hiiren vasenta painiketta valitaksesi osan tai osien kokoonpanoa ja vedä ne oikeassa paikassa. Kun yrittää laittaa palat säädetään automaattisesti. Tämä palapeli on hieman koholla vaikeaa, koska kaikki kuva ovat lähinnä valkoinen ja punainen väri. Palaset ovat hieman pieniä, mutta kiitos tämän palapelin sinua viihdyttävät jonkin aikaa. Lisäksi se palvelee myös tehdä täytät jouluisia nämä kauniit koristeet.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9267 kertaa verkossa. Ranking 2724 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 90 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9267 kertaa
palapeli joulun pallo

Balls of joulukuuset ovat suuri symboli tämä kaunis loma. Punainen on yksi tyypillisimmistä värit joulua, ja voimme myös nähdä glitter piirustukset edustavat lumihiutaleita. Kuvassa näkyy punainen pallo, joka on sijoitettu luminen maa. Normaalisti Christmas pallo asetetaan haara kuusen joulukuusi on täysin sisustettu. Sinun voi suorittaa tämän palapelin mahdollisimman nopeasti?

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä palapeli joulun pallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Joulupelit nimeltään palapeli joulun pallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä palapeli joulun pallo ja se liittyy Joulupelit. Uusi peli palapeli joulun pallo on yksi parhaista peleistä Joulupelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä palapeli joulun pallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

palapeli joulun pallo
EDELLINEN

Joulupelit eniten pelatut pelit

Pallot värien Pelata ►

Pallot värien

5
5 / 10 - 86434 ääntä
Pelattu
1240523
kertaa

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä ...

Palapeli: Mikki Hiiri ja hänen perheensä Pelata ►

Palapeli: mikki hiiri ja hänen perheensä

6
6 / 10 - 6724 ääntä
Pelattu
53454
kertaa

Vuosittain Disneyn perhe viettää joulua ja kuvat on otettu kaikki yhdessä, tässä pelissä sinun täytyy rakentaa yksi näistä hauskaa perheen kohtauksia. Tämä kuva on hyvin vanha ja Mikki Hiiri haluaa säilyttää sen, niin sinun täytyy rakentaa sen uudelleen, jotta se näyttää kuin se oli alun perin. Viimeistele pelin, sinun täytyy klikkaa hiirellä pala tai paloja haluat siirtää, liikuttamalla hiirtä paikka se paikka mielestäsi oikea. Muistan liittämällä yksiosainen toiseen, ...

Myymälä ja tontut Pelata ►

Myymälä ja tontut

6
6 / 10 - 3138 ääntä
Pelattu
43491
kertaa

Juuri ennen joulua, Sandy käyntiä hänen mummon ja oppii, että mummi pankista lainaa hänen lahjatavarakauppa johtuu 10 päivä! Miten hän aikoo 10000dollari näin lyhyessä ajassa? Sen avulla kahden cheerful tontut, Sandy on pois lelun päätöksenteon seikkailu, väritys ja sisustuksen leluja kaikki liikkeen choosiest asiakkaille. Jos Sandy voi vetää sen pois, Santa yllättää hänelle päivitykset hänen liike-elämän ja vie hänet on talvella reki ratsastaa jouluaattona!