Nettipelit

palapeli punainen joulu pallo

Leikur af joulupelit

Palapeli punainen joulu pallo

Palapeli punainen joulu pallo Luokitus: 5/10

Palapeli punainen joulu pallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy tehdä palapelin joulu pallo roikkuu haara kuusen. Sinun tarvitsee vain valita jokainen pala ja vedä se oikeaan paikkaan.Vaikeus tätä palapeliä on, että alue, jolla jotkut epäselvä muotoja ja värejä, jotka voivat hämmentää näytätte, mutta jos katsot tarkkaan, voit täydentää tätä palapeliä.Pallo näet on punainen valkoisin tähdin antaa sille erittäin juhlavan ilmeen. Alareunassa näet aikasi tätä palapeliä. Voit täydentää sitä useita kertoja parantaa pisteet.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10843 kertaa verkossa. Ranking 2100 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 214 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10843 kertaa
palapeli punainen joulu pallo

Joulupallot ovat tärkeimmät motiivit, jotka ovat usein löytyy joulukuusia. Useimmissa hauras lasi voidaan valmistaa, mutta ne ovat usein valmistettu lujempia kuin muovi. Ne ovat yleensä värikkäitä ja usein valoisa elementtejä, kuten kimallus. On myös yleensä mukana valot ja seppeleitä loppuun joulukuusi koristelu. Tällä palapeli voit myös koristella työpöydällesi kaunis punainen pallo.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä palapeli punainen joulu pallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Joulupelit nimeltään palapeli punainen joulu pallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä palapeli punainen joulu pallo ja se liittyy Joulupelit. Uusi peli palapeli punainen joulu pallo on yksi parhaista peleistä Joulupelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä palapeli punainen joulu pallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

palapeli punainen joulu pallo
EDELLINEN

Joulupelit eniten pelatut pelit

Pallot värien Pelata ►

Pallot värien

5
5 / 10 - 86434 ääntä
Pelattu
1240490
kertaa

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä ...

Palapeli: Mikki Hiiri ja hänen perheensä Pelata ►

Palapeli: mikki hiiri ja hänen perheensä

6
6 / 10 - 6724 ääntä
Pelattu
53441
kertaa

Vuosittain Disneyn perhe viettää joulua ja kuvat on otettu kaikki yhdessä, tässä pelissä sinun täytyy rakentaa yksi näistä hauskaa perheen kohtauksia. Tämä kuva on hyvin vanha ja Mikki Hiiri haluaa säilyttää sen, niin sinun täytyy rakentaa sen uudelleen, jotta se näyttää kuin se oli alun perin. Viimeistele pelin, sinun täytyy klikkaa hiirellä pala tai paloja haluat siirtää, liikuttamalla hiirtä paikka se paikka mielestäsi oikea. Muistan liittämällä yksiosainen toiseen, ...

Myymälä ja tontut Pelata ►

Myymälä ja tontut

6
6 / 10 - 3138 ääntä
Pelattu
43481
kertaa

Juuri ennen joulua, Sandy käyntiä hänen mummon ja oppii, että mummi pankista lainaa hänen lahjatavarakauppa johtuu 10 päivä! Miten hän aikoo 10000dollari näin lyhyessä ajassa? Sen avulla kahden cheerful tontut, Sandy on pois lelun päätöksenteon seikkailu, väritys ja sisustuksen leluja kaikki liikkeen choosiest asiakkaille. Jos Sandy voi vetää sen pois, Santa yllättää hänelle päivitykset hänen liike-elämän ja vie hänet on talvella reki ratsastaa jouluaattona!