Nettipelit

Lumiukko kukkula

Leikur af joulupelit

Lumiukko kukkula

Lumiukko kukkula Luokitus: 6/10

Lumiukko kukkula peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

lumiukko menetti päänsä, sinun täytyy antaa hänelle uuden! Piirtää viivan ja pudottaa lumipallo laittaa se elimistöön. Kerätään silmät ja nenä sen tie! The lumihiutale tekee lumipallo isompi ja genista antaa bonus Voit myös vetää linjat kun lumipallo on tulossa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13040 kertaa verkossa. Ranking 1402 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 728 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13040 kertaa
Lumiukko kukkula

christmas, linja, lumiukko, talvi,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lumiukko kukkula selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Joulupelit nimeltään Lumiukko kukkula. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lumiukko kukkula ja se liittyy Joulupelit. Uusi peli Lumiukko kukkula on yksi parhaista peleistä Joulupelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lumiukko kukkula että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lumiukko kukkula
EDELLINEN

Joulupelit eniten pelatut pelit

Pallot värien Pelata ►

Pallot värien

5
5 / 10 - 86434 ääntä
Pelattu
1240623
kertaa

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä ...

Palapeli: Mikki Hiiri ja hänen perheensä Pelata ►

Palapeli: mikki hiiri ja hänen perheensä

6
6 / 10 - 6724 ääntä
Pelattu
53498
kertaa

Vuosittain Disneyn perhe viettää joulua ja kuvat on otettu kaikki yhdessä, tässä pelissä sinun täytyy rakentaa yksi näistä hauskaa perheen kohtauksia. Tämä kuva on hyvin vanha ja Mikki Hiiri haluaa säilyttää sen, niin sinun täytyy rakentaa sen uudelleen, jotta se näyttää kuin se oli alun perin. Viimeistele pelin, sinun täytyy klikkaa hiirellä pala tai paloja haluat siirtää, liikuttamalla hiirtä paikka se paikka mielestäsi oikea. Muistan liittämällä yksiosainen toiseen, ...

Myymälä ja tontut Pelata ►

Myymälä ja tontut

6
6 / 10 - 3138 ääntä
Pelattu
43532
kertaa

Juuri ennen joulua, Sandy käyntiä hänen mummon ja oppii, että mummi pankista lainaa hänen lahjatavarakauppa johtuu 10 päivä! Miten hän aikoo 10000dollari näin lyhyessä ajassa? Sen avulla kahden cheerful tontut, Sandy on pois lelun päätöksenteon seikkailu, väritys ja sisustuksen leluja kaikki liikkeen choosiest asiakkaille. Jos Sandy voi vetää sen pois, Santa yllättää hänelle päivitykset hänen liike-elämän ja vie hänet on talvella reki ratsastaa jouluaattona!