Nettipelit

Enkelit ja demonit

Leikur af joulupelit

Enkelit ja demonit

Enkelit ja demonit Luokitus: 5/10

Enkelit ja demonit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kaikki Joululahjat ovat taivaasta pilvien yläpuolella, enkeli on hakemaan heidät saamatta kiinni demonit. Tässä pelissä, oletenkeli ja sinun täytyy saada lahjoja, nuolinäppäimillä, saamatta tappoidemoni. Kuten ohitattasolla on monimutkaista ja demonit, jotka vainoavat näytätte. Sinun täytyy mennä pilven pilvi kerätä kaikkipaketeissa, jotka ovat kyydissä. Kun kosketatpilvi enkeli hitaammin vastus. Varodemoni ei ehtinytenkeli tai menettää pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9140 kertaa verkossa. Ranking 2525 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 118 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9140 kertaa
Enkelit ja demonit

Kopitella lahjoja, jotka ovat yli pilvien. On monia lahja paketteja, jotka ovat laskeneet pilvien päällä. Ovatkolapset lahjoja joulupukilta. Jouluna kaikkilapset ovat lahjoja, mutta tänä vuonna monet niistä on pyydettytaivaan pilvien päällä. Työtä meidän sankari on hakea kaikki paketit pilviä. Mutta demonit ovat oppineet ja haluavat varastaa kaikkilapsille lahjoja. He yrittävät saadaenkeli ottaa mitään lahjoja. Sinun täytyy olla nopeampi kuin heitä ja saadapaketin ja ottaa sen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Enkelit ja demonit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Joulupelit nimeltään Enkelit ja demonit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Enkelit ja demonit ja se liittyy Joulupelit. Uusi peli Enkelit ja demonit on yksi parhaista peleistä Joulupelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Enkelit ja demonit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Enkelit ja demonit
EDELLINEN

Joulupelit eniten pelatut pelit

Pallot värien Pelata ►

Pallot värien

5
5 / 10 - 86434 ääntä
Pelattu
1240484
kertaa

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä ...

Palapeli: Mikki Hiiri ja hänen perheensä Pelata ►

Palapeli: mikki hiiri ja hänen perheensä

6
6 / 10 - 6724 ääntä
Pelattu
53439
kertaa

Vuosittain Disneyn perhe viettää joulua ja kuvat on otettu kaikki yhdessä, tässä pelissä sinun täytyy rakentaa yksi näistä hauskaa perheen kohtauksia. Tämä kuva on hyvin vanha ja Mikki Hiiri haluaa säilyttää sen, niin sinun täytyy rakentaa sen uudelleen, jotta se näyttää kuin se oli alun perin. Viimeistele pelin, sinun täytyy klikkaa hiirellä pala tai paloja haluat siirtää, liikuttamalla hiirtä paikka se paikka mielestäsi oikea. Muistan liittämällä yksiosainen toiseen, ...

Myymälä ja tontut Pelata ►

Myymälä ja tontut

6
6 / 10 - 3138 ääntä
Pelattu
43478
kertaa

Juuri ennen joulua, Sandy käyntiä hänen mummon ja oppii, että mummi pankista lainaa hänen lahjatavarakauppa johtuu 10 päivä! Miten hän aikoo 10000dollari näin lyhyessä ajassa? Sen avulla kahden cheerful tontut, Sandy on pois lelun päätöksenteon seikkailu, väritys ja sisustuksen leluja kaikki liikkeen choosiest asiakkaille. Jos Sandy voi vetää sen pois, Santa yllättää hänelle päivitykset hänen liike-elämän ja vie hänet on talvella reki ratsastaa jouluaattona!