Nettipelit

Joululahjat

Leikur af joulupelit

Joululahjat

Joululahjat Luokitus: 5/10

Joululahjat peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pelaa auttamalla Joulupukki toimituksen paketteja lahjoja lapsille jouluyönä. Tässä pelissä sinun täytyy toimittaa joululahja jokaiselle lapselle kotona. Pelata, ohjaa reki Santa Claus nuolinäppäimillä ja löysä lahjoja välilyöntiä näppäimistöltä. Sinun on vältettävä savun savupiiput taloa, jotka vievät energiaa, kuten lintuja, jos törmäävät niihin. Et voi myöskään koskea rakennuksia. Laske etäisyys ja löysä pakkaus lahja lapsille kiinni.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8379 kertaa verkossa. Ranking 2736 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 50 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8379 kertaa
Joululahjat

Asettaa antamaan lahjoja Santa Claus, joka menee lentää hänen reki yli kaupungin ja on mennä pudottamalla lahja pakkauksissa talojen ohi. Valvoa kelkka nuolinäppäimillä pudottaa paketit oikeaan paikkaan. Sinun täytyy väistää savu savupiiput, lintuja ja rakennuksia, jotka vievät pistettä ja energiaa, jos osut niihin. Lapsia ikkunat osoittavat pisteet, joissa täytyy pudottaa paketteja. Klikkaa bar heittää mitä vastaa kunkin lapsen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Joululahjat selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Joulupelit nimeltään Joululahjat. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Joululahjat ja se liittyy Joulupelit. Uusi peli Joululahjat on yksi parhaista peleistä Joulupelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Joululahjat että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Joululahjat
EDELLINEN

Joulupelit eniten pelatut pelit

Pallot värien Pelata ►

Pallot värien

5
5 / 10 - 86434 ääntä
Pelattu
1240523
kertaa

Joulu peli, jossa sinun täytyy tuhotaryhmä palloja on sama väri joulukuusi ovat samankaltaisia. Isompiryhmä, sitä enemmän keräät pisteitä sen tuhoamista, jos saat tarpeeksi pisteitä olet viettänytseuraavalle tasolle. Sinun täytyy poistaa ryhmien pallojen kanssa samaa väriä ja siten ottaapallot kaatumasta. Tavoitteena on yrittää poistaa kaikkipallot sinulla onnäytön siirtyäseuraavalle tasolle. Kokeile, että ryhmät ovat yhtä suuria kuin mahdollista ansaita enemmän pisteitä ...

Palapeli: Mikki Hiiri ja hänen perheensä Pelata ►

Palapeli: mikki hiiri ja hänen perheensä

6
6 / 10 - 6724 ääntä
Pelattu
53454
kertaa

Vuosittain Disneyn perhe viettää joulua ja kuvat on otettu kaikki yhdessä, tässä pelissä sinun täytyy rakentaa yksi näistä hauskaa perheen kohtauksia. Tämä kuva on hyvin vanha ja Mikki Hiiri haluaa säilyttää sen, niin sinun täytyy rakentaa sen uudelleen, jotta se näyttää kuin se oli alun perin. Viimeistele pelin, sinun täytyy klikkaa hiirellä pala tai paloja haluat siirtää, liikuttamalla hiirtä paikka se paikka mielestäsi oikea. Muistan liittämällä yksiosainen toiseen, ...

Myymälä ja tontut Pelata ►

Myymälä ja tontut

6
6 / 10 - 3138 ääntä
Pelattu
43491
kertaa

Juuri ennen joulua, Sandy käyntiä hänen mummon ja oppii, että mummi pankista lainaa hänen lahjatavarakauppa johtuu 10 päivä! Miten hän aikoo 10000dollari näin lyhyessä ajassa? Sen avulla kahden cheerful tontut, Sandy on pois lelun päätöksenteon seikkailu, väritys ja sisustuksen leluja kaikki liikkeen choosiest asiakkaille. Jos Sandy voi vetää sen pois, Santa yllättää hänelle päivitykset hänen liike-elämän ja vie hänet on talvella reki ratsastaa jouluaattona!