Nettipelit

Transcopter

Leikur af helikopteri pelit

Transcopter

Transcopter Luokitus: 9/10

Transcopter peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä hauska peli voit ohjata helikopteri valmistanut sinua kuljettaa erilaisia ​​hymiöitä. Ensin sinun täytyy painaa välilyöntiä varten hymiöt läpi putken. Sitten sinun täytyy käyttää nuolinäppäimiä ohjata helikopterin ja tuoda hymiöitä muille laidassa. Jos saat joitakin kolikoita, voit ostaa uusia osia helikopteria ja tehdä joitakin parannuksia.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6462 kertaa verkossa. Ranking 3584 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6462 kertaa
Transcopter

Tämä peli on erittäin helppo käyttää, koska sinun tarvitsee vain nuolinäppäimillä ajaa helikopteri. Mutta tämä on käsintehty ilma, joka voi lisätä joitakin paloja parantaa sitä. Esimerkiksi voit ostaa isompi kori kuljettaa useita hymiöt kerralla. Hauskaa saada korkeimmat pisteet yksinkertainen, mutta addiktoiva peli.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Transcopter selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Transcopter. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Transcopter ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Transcopter on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Transcopter että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Transcopter
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89474
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67708
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63313
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.