Nettipelit

Tilaa Helikopteri

Leikur af helikopteri pelit

Tilaa helikopteri

Tilaa Helikopteri Luokitus: 6/10

Tilaa helikopteri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen online-peli on klassinen puoli-Scroller ammunta peli.Näytön pitää rullata oikealta vasemmalle niin, että se näyttää pidät etenee, mutta kun siirrät avaruusalus se vain siirtyy alueella antama peli, että voit nähdä. Viholliset tulevat oikealta ja etenee samalla nopeudella, että tausta näkyy. He kaikki ampua sinua, joten mieti tekosi hyvin ja nopeasti, ennen kuin teet niitä. Käytä nuolia näppäimistöllä liikkua tilaa helikopteri, avain ampua, S-näppäintä käyttää kilpi (vaikka se on tehokasta vain muutaman sekunnin), D-näppäin käyttää EMP ja P-näppäintä keskeyttää pelin. Väistää tai käyttää kilpi imeä vihollisen luodit. Jokainen vihollinen luoti imeytynyt lisätään EMP mittari, ja kun EMP mittari on täynnä, voit painaa D-näppäintä tyhjäksi ja sen se tuhoaa kaikki viholliset ruudulla. Kun terveys baari on täysin tyhjentynyt, peli päättyy.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6657 kertaa verkossa. Ranking 3514 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6657 kertaa
Tilaa Helikopteri

Käytä nuolinäppäimiä ohjata aluksen liikettä ruudulla. Vihollisia ilmestyy oikealla puolella näytön. Voit joko väistää heidän laukausta, tai aktivoida kilpi ja imevät niiden laukausta. Kuten te imeä vihollisen laukausta, sinun EMP varaustila kasvaa. Kun EMP on täynnä, voit lyödä D avain palo EMP ja tuhota kaikki viholliset ruudulla!Peli mahdollistaa myös pitämällä avain palo automaattisesti. Yritä nopeasti puhaltaa aukkoja vihollisen linjan, sitten kun ne kaikki palo siellä on vastaavia aukkoja niiden laukausta, jossa voit suojautua. Shield on lyhytikäinen, mutta ainoa tapa ladata EMP ase ... joten käytä sitä huolella! Kerätä teho-up laatikot parantaa tulivoimaa! Ne ovat tavallaan keltaisia ​​neliöitä ase piirretty niitä. Varo lisävoimia ajelehtimassa läpi avaruuden, sillä ne ovat avain etenee myöhemmin tasoa! Kokeile myöhemmin tasoilla päivittämättä, ja katso mitä tapahtuu!

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tilaa Helikopteri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Tilaa Helikopteri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tilaa Helikopteri ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Tilaa Helikopteri on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tilaa Helikopteri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tilaa Helikopteri
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89358
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67602
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63191
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.