Nettipelit

Taisteluhelikopterilla

Leikur af helikopteri pelit

Taisteluhelikopterilla

Taisteluhelikopterilla Luokitus: 5/10

Taisteluhelikopterilla peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että kun lentävät suihkukoneet ovat vanavedessä tai vaara-alueelle, jos slash on kuin olet osunut liian.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 89358 kertaa verkossa. Ranking 136 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 10092 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 89358 kertaa
Taisteluhelikopterilla

Tee lentää helikopteri sota tässä simulointi peli. Ohjaa lennon hiirellä väistelee konetta taivaalla. Lentää laitteen vihollisen alueelle. Ole varovainen, koska taivas on täynnä taistelulentokoneiden yrittää tappaa sinut. Sinun täytyy lentää turvallisesti taivaalla väistelee taistelijat hieroa jos olet kuollut. Se on peli ohjaus ja taitoa käsittelyyn hiiri.Tavoitteena on vastustaa mahdollisimman pitkään. Kun olet peli alkaa uudestaan​​, tarkistaa aika nähdä, jos enemmän aikaa vastustavat.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Taisteluhelikopterilla selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Taisteluhelikopterilla. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Taisteluhelikopterilla ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Taisteluhelikopterilla on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Taisteluhelikopterilla että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Taisteluhelikopterilla
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67602
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63191
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.

ketterien lentäjä Pelata ►

Ketterien lentäjä

4
4 / 10 - 1598 ääntä
Pelattu
28202
kertaa

Sinun haluavat pelata uudelleen ja uudelleen. Tällä peli on välttää plane törmäystilanteessa. Yritä hengissä ainakin 20 sekuntia! Jos voit tehdä tämän 2 minuuttia - olet nero! Ohjeet: välttää muut ilma-alukset, niin kauan kuin voit! Play hiiri ja onnea!