Nettipelit

Sokkelo Helikopteri

Leikur af helikopteri pelit

Sokkelo helikopteri

Sokkelo Helikopteri Luokitus: 5/10

Sokkelo helikopteri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, saat käyttää hämmästyttävä kopteri taidot väistää välillä seinien, torneineen ja Squiggs. Pelastaa kaikki henkilöt avata poistumistiemääräykset lopussa tasosta. Nopeampi kertaa ja paremmin lentävä saa enemmän pisteitä. Nuolinäppäimillä liikkua. C ampua. V pudottaa pommeja. Pudota pommi valkoisen pommi liukumäet räjäyttää torneineen.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10359 kertaa verkossa. Ranking 2048 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 164 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10359 kertaa
Sokkelo Helikopteri

labyrintti, pelastaa ihmisiä, sota helikopteri,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sokkelo Helikopteri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Sokkelo Helikopteri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sokkelo Helikopteri ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Sokkelo Helikopteri on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sokkelo Helikopteri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sokkelo Helikopteri
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89358
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67602
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63191
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.