Nettipelit

Helikopteri sota

Leikur af helikopteri pelit

Helikopteri sota

Helikopteri sota Luokitus: 5/10

Helikopteri sota peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online pelin, voit hypätä ohjaamosta helikopteri ilma. Tässä arcade ammunta peli taistelee terroristeja vastaan ​​ja kahdella eri mantereella ja 11 vauhdikas tasot. Käytä ylös ja alas nuolia näppäimistöllä lisätä tai vähentää nopeutta, ja vasemmalle ja oikealle kääntyä. Kanssa välilyöntiä ampua aseenne. Lentää läpi taivaan ja tappaa kaikki viholliset voi. Se on hauska ja koukuttava peli ohjaajan helikoptereissa.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14900 kertaa verkossa. Ranking 1339 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 506 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14900 kertaa
Helikopteri sota

Helikopteri sota että täytyy ylittää vihollisen alueelle lopettamaan ampumalla kaikki helikopterit ja lentokoneet vihollisen. Ilmaiskuissa taistelutaktiikkaasi helikopteri yli kaupungin raunioina. Kaupunki, joka on tuhoutunut sodassa ja nyt sinun täytyy lentää suorittaa oman tehtävänsä. Luotsaus helikopteri on erittäin vaikea tehtävä, mutta sitäkin enemmän, kun vihollisen lentokoneita ei enää hyökkää kimppuusi ja jahdata sinua aina. Älä anna periksi ja etsiä lisää aseita piilotettu vihollisia päästä taitettu. Voittaa paras tuloksesi ja oppia olemaan hävittäjälentäjä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Helikopteri sota selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Helikopteri sota. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Helikopteri sota ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Helikopteri sota on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Helikopteri sota että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Helikopteri sota
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89358
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67602
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63191
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.