Nettipelit

lentämään helikopterilla

Leikur af helikopteri pelit

Lentämään helikopterilla

Lentämään helikopterilla Luokitus: 6/10

Lentämään helikopterilla peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 63040 kertaa verkossa. Ranking 216 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 5814 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 63040 kertaa
lentämään helikopterilla

matka-, bensiini, pidetään ilman, matka helikopterilla,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä lentämään helikopterilla selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään lentämään helikopterilla. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä lentämään helikopterilla ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli lentämään helikopterilla on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä lentämään helikopterilla että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

lentämään helikopterilla
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89210
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5410 ääntä
Pelattu
67445
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

ketterien lentäjä Pelata ►

Ketterien lentäjä

4
4 / 10 - 1598 ääntä
Pelattu
28060
kertaa

Sinun haluavat pelata uudelleen ja uudelleen. Tällä peli on välttää plane törmäystilanteessa. Yritä hengissä ainakin 20 sekuntia! Jos voit tehdä tämän 2 minuuttia - olet nero! Ohjeet: välttää muut ilma-alukset, niin kauan kuin voit! Play hiiri ja onnea!